Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Wujaszek.

matty.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: Wujaszek.
Powód skargi: Pkt na forum za niewinnosc
Data zdarzenia: 17:10 10.03
Dowody: image.png.31ce536747b6c6204651367e002adc04.pngimage.thumb.png.c20d75d5e952b50cddc57f6209895f94.png
Opis sytuacji: Jest propozycja w której odpowiedziałem graczowi AMF, poparłem swoje zdanie przykładem z gry. Nie wiem co tu jeszcze mam napisać po prostu , a dostaje punkty za nic xd.

2 godziny temu, Wujaszek. napisał:

Witaj, moim zdaniem jest to zwykłe bumpowanie tematu, dlatego otrzymałeś za to punkty. 

chyba sobie jaja robisz, AMF napisał " ... mogli zrobić przenośne MP3 kupowane w sklepie za np 5k i możesz słuchać radia wszędzie", na to odpowiałem "radyjko przenośnie już jest, boombox wiec odpada". Widzisz nawet gracze po ponad 1000 godzin na serwerze nie mają pojęcia o boomboxach. Także jak pisałem wyżej odpowiedziałem, poparłem przykładem na serwerze i wyraziłem moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.