Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ukyori

mentosLoveIsland

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mentos
Nick oskarżonego: ukyori
Powód skargi: bez sensu nadana kara w dodatku bez warna 
Data zdarzenia: 09.03.2025 1:12
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.9644e4789cf63ddb570cb628bbd8615d.png

Opis sytuacji: A więc gracz którego blokowałem wyzywał mnie dlatego go zablokowałem a suporrter @Ukyori dał mi prawko bez ani jednego warna gracz który blokował nie informował mnie żebym odjechał prawdopodobnie mu sie podobało warto zaznaczyć że moja ostatnia kara na LIC była 8 sierpnia 2024 na 1 dzień z powodu vdm a tu po prostu zablokowałem wyjazd.

Witam w grze @Ukyori

Posiadasz na swoim koncie ponad 2500 godzin o historii kar już nie wspomnę.
Otrzymałem reporta, popatrzyłem co robisz i okazało się, że celowo blokujesz graczy pojazdem, w taki sposób, by nie mogli wyjechać ze ślepej uliczki.

Takiego zachowania nie można było uznać za normalne, tylko było to celowe utrudnianie rozgrywki. Nie wykazywałeś chęci ustąpienia graczowi, a wręcz przeciwnie poprawiłeś pojazd w taki sposób, by jemu zupełnie uniemożliwić wszelką próbę wyjechania.

Uważam, że kara w postaci 6h zabrania licencji jest i tak dość mocno łagodnym wyrokiem.

20 minut temu, mentos55 napisał:

ani jednego warna

Otrzymałeś dzisiaj Warna od szakala o godzinie 00:15 w związku z taranem radiowozu przed zaistniałą sytuacją z blokowaniem, przy której również byłem.

7 minut temu, Ukyori napisał:

Otrzymałeś dzisiaj Warna od szakala o godzinie 00:15 w związku z taranem radiowozu przed zaistniałą sytuacją z blokowaniem, przy której również byłem.

dostałem warna z powodem ''co ty robisz'' z tego co pamiętam wracałem z kolegą a miałem 200 pingu chyba o tym pisałem więc proszę nie wybielaj sie wszystkim co możliwe teraz. Z resztą taran a postawienia auta obok wyjazdu i gracz zamiast nas ominąć stał jak pi@@da to nie to samo misiu

witam w grze @Ukyori

17 minut temu, Ukyori napisał:

Posiadasz na swoim koncie ponad 2500 godzin o historii kar już nie wspomnę.

i co to zmienia w daniu mi prawka jak ostatnia kara byla 8 miesięcy temu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.