Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Erid - oskarżony przez Domanu

Domanu.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak świetnie widać na twoim nagraniu jechaliscie za mna cała grupką utrudniając mi sluzbe, wyprzedziles mnie po czym uderzyles w slup chowajac sie za drugim i przez to ze to bylo na luku nie widzialem Ciebie, az nie bylo za pozno, a laweta jak wiadomo nie zatrzyma sie w miejscu.

Długo myślałeś nad wytłumaczeniem, otóż tak, skoro mnie nie widziałeś to po co skręciłeś w stronie słupów? Zobacz sobie klipa i zwróć uwagę, że skręciłeś w stronę mojego samochodu, z klipa można wywnioskować wręcz przeciwnie do Twojej narracji, że w momencie którym mnie zobaczyłeś to skręciłeś, choć wątpie, że mnie nie zauważyłeś bo żadne okoliczności na to nie wskazują, nie byłem od ciebie daleko aby nie wyrenderował ci się mój samochód, jeśli faktycznie mnie nie widziałeś udostępnij klipa ze swojej perspektywy z tej sytuacji, to rozwieje to wątpliwości - jeśli go posiadasz. Poza tym odmawiałeś zapłaty. Kolejna sprawa, ja za tobą nie jeździłem, tylko za moimi znajomymi, jedyne co to zaparkowałem pojazd na parkingu obok stacji, stałem obok Twojej lawety i zamieniłem z tobą kilka zdań dlaczego bez S2 stoisz prawie 15 minut i się wykłócasz z innymi graczami, chwilę po wyjechaniu z tej stacji jechałem w inne miejsce więc cię wyprzedziłem, wpadłem w poślizg, wjechałeś we mnie i dostałem krytyka, po czym wsiadłem do znajomego, który jechał obok ciebie abym poprosił cię o zapłatę za szkody, zapłaty odmówiłeś.

Witam, Główny Inżynier Braian11 z Głównego Zarządu S.A. Road Assistance.

@Domanu Po przeanalizowaniu treści twojej skargi oraz nadesłanych dowodów, mimo że sytuacja miała miejsce gdy @Erid znajdował się na służbie to muszę odesłać Cię do działu skarg na graczy --> https://projectrpg.pl/forum/28-skargi-na-graczy/ 

W przypadku przypuszczeń o celowym "taranie" pierwszeństwo do nadania kary i zweryfikowania sytuacji ma administracja. Dopiero po otrzymaniu przez pracownika kary serwerowej, my jako zarząd frakcji natychmiastowo zostajemy o tym poinformowani przez członka administracji, który okazuje nam wszystkie dowody i dopiero na podstawie decyzji administratora oraz dowodów przez niego nadesłanych możemy wyciągnąć dalsze konsekwencje wobec pracownika.

Na ten moment skargę odrzucam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.