Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

kepuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kepuszek
Nick oskarżonego: Kartun
Powód skargi: Nadużywanie uprawnień administracyjnych w celu nieznanym (wygląda mi to na tuszowanie prawdy) oraz używanie uprawnień w dziale frakcji San Andresa Police Department bez zgody i wiedzy zarządu frakcji.
Data zdarzenia: 18.02.2025
Dowody: image.thumb.png.ab21528edd4967af6b265fab300248af.png
image.thumb.png.f7770d461c35b9476b9c6dd6a31febaf.png

https://projectrpg.pl/topic/127074--/?ct=1741276271

Opis sytuacji: W dniu 18 luty były funkcjonariusz napisał powrót do frakcji SAPD. W porę zorientował się, że jest to zbyt wcześnie na pisanie tego powrotu i edytował post tak, aby nie zawierał żadnej treści. Dobrze, że tak zrobił inaczej musiałby czekać dodatkowe 7 dni. Niestety supporter postanowił użyć swoich uprawnień jakie zostały mu nadane przez rangę i post został przeniesiony z Archiwum SAPD do jakiegoś innego oraz oznaczony do usunięcia. Wszystko odbyło się bez mojej zgody i wiedzy. Post powinien pozostać w miejscu docelowym, czyli tam gdzie został przekazany przez zarząd frakcji i nikt inny poza CZF i RCON nie ma prawa ingerować w dalsze losy. Nie rozumiem dlaczego supporter podjął się takiego działania, po prostu nie ma ono sensu. Nie powinno to wyglądać w taki sposób, że supporter wchodzi na forum frakcji i usuwa sobie wybrany post. 

Uszanowanie, Supporter Kartun. 

Zaczynając od początku, zostało mi zarzucone "Tuszowanie Prawdy" niezbyt rozumiem, o czym mówisz, usunięcie treści posta, to tuszowanie prawdy według ciebie? Mam prawo to zrobić, tak samo, jak każdy inny gracz, członek administracji itp. Nigdzie nie zostały uprawienia przez moją osobę nadużyte, treść posta mogę usunąć tak samo, jak każdy inny gracz, swojego postu, co doskonale powinieneś wiedzieć, grając na serwerze 26/02/2021 i będąc na stopniu we frakcji Chief Of Police i Szef Biznesu Racing Club. Wygląda ta skarga jakby została napisana na siłę. Czekam na werdykt Administracji ARCON.

Czy ja napisałem że nie możesz edytować treści posta? Nawet to pochwaliłem... Nie wiem w jakim celu usuwasz cały post a nie tylko treść, nie powinno to mieć miejsca, tym bardziej w dziale frakcji bez wiedzy zarządu. 

Twój brak umiejętności czytania ze zrozumieniem a bardziej ograniczaniu się tylko do 2 pierwszych słów pokazuje twoje podejście do skargi. Żenada.

Jako członek administracji serwera powinieneś wiedzieć że nie każdy gracz ma możliwość usuwania posta. 

Twoja wypowiedź nic nie wnosi do skargi. Zamiast się odnieść do faktycznych oskarżeń wyciągasz to co jest w nawiasie jako domysł. Sam nie wiem po co usuwasz post w dziale frakcji bo na prawdę jest to zdumiewające posunięcie. 

Przeczytałem dokładnie treść, zarzucanie czegoś, na co nie masz dowodów, no niezbyt poprawne zachowanie.
Zarzucasz mi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, napisałem po prostu swoje zdanie to, że pominąłem twoje pochwalenie, mojego zachowania to myślę, że jest to rzecz, którą mogłem pominąć w swojej wypowiedzi. Podejście moje do skargi jest w 100% prawidłowe, tak jak zawsze staram się to robić, ponownie powtarzasz czynność, którą zawarłem w moim pierwszym zdaniu, zarzucasz mi coś, na co nie masz dowodów, nie tędy droga. Czy ja gdzieś zaznaczyłem, że usunąłem post bądź zaznaczyłem, że tego nie zrobiłem? Nie, napisałem jasno i klarownie, że usunąłem treść posta, sam mnie oskarżasz o nieczytanie, ze zrozumieniem a sam tego nie zrobiłeś, żałosne jak na Chief Of Police frakcji San Andreas Police Department. Odwołałem się do zarzuconych mi rzeczy przez twoją osobę. Faktycznie usunąłem ja posta, lecz mimo to uważam, że nie jest to dalej "Tuszowanie prawdy" zwyczajnie, usunąłem treść posta. Posta usunąłem, nieautoryzowanie przyznaje się do tego. Nie tylko ja popełniam błędy. Przyznaj się do błędu, nie będę zaprzeczał prawdzie jak ty. Dodatkowo napisałeś skargę dopiero jak napisałem skargę na twoją frakcję, jakoś wcześniej ci to nie przeszkadzało że post został usunięty, widać że szukałeś czegokolwiek, aby móc napisać tą skargę. Doskonale widać datę usunięcia postu na twoim załączniku i widać kiedy skarga została napisana. Uważam, że moje słowa wyjaśniły wszystko, oczekuję na werdykt Administracji ARCON.

W dniu 7.03.2025 o 22:19, Kartun napisał:

Mam dowody i je przedstawiłem w skardze. Na pierwszy screenie widać w lewym górnym rogu że to ty zaznaczyłeś post do usunięcia w dziale frakcji SAPD. To Ci zarzucam, nadużywanie uprawnień w dziale frakcji i w ogóle używanie tych uprawnień administracyjnych w dziale frakcji bez mojej zgody. Nie tuszowanie prawdy, to tylko spekulacja - w zasadzie nic nie znacząca. 

Twoje podejście w skardze do mojej osoby jest żenujące bo atakujesz mnie w swoich wypowiedziach:

żałosne jak na Chief Of Police frakcji San Andreas Police Department.

Przyznaj się do błędu, nie będę zaprzeczał prawdzie jak ty.

Jakiego błędu? Skarga jest na Ciebie a nie na mnie. 

Skargę napisałem od razu gdy się tylko dowiedziałem, że usunąłeś post. Najzwyczajniej w świecie mam ważniejsze rzeczy do robienia niż sprawdzanie archiwum codziennie.

Kolejna sprawa, zdecyduj się:

Czy ja gdzieś zaznaczyłem, że usunąłem post bądź zaznaczyłem, że tego nie zrobiłem? Nie, napisałem jasno i klarownie, że usunąłem treść posta,

Posta usunąłem, nieautoryzowanie przyznaje się do tego.

Raz mówisz, że tego nie zrobiłeś a raz, że zrobiłeś? Nie ma to znaczenia bo w dowodzie jest, że to ty usunąłeś posta.

Doskonale wiem, że masz dowody, które użyłeś w skardze na moją osobę. Zgodzę się widać, jest to mój błąd, że usunąłem ten post. Dobrze wyjaśniłeś, o co chodzi z tuszowaniem prawdy, dziękuję.

Moje podejście w stronę twojej osoby, nigdzie nie ma pogardy w twoją stronę, tylko jest moja opinia, dotycząca twojej osoby, którą mogę posiadać.

"Przyznaj się do błędu" Dotyczyło tego, że nie tylko ja je popełniam.

"Skargę napisałem od razu, gdy się tylko dowiedziałem, że usunąłeś post. Najzwyczajniej w świecie mam ważniejsze rzeczy do robienia niż sprawdzanie archiwum codziennie." Będąc szczerym dziwnym przypadkiem, akurat jak się pojawiła Skarga ode mnie na frakcję, w której jesteś liderem, pojawiła się skarga na moją osobę, przypadek nie sądzę, lecz jest to moja opinia i nie mam jasnych dowód, że tak musiało być, lecz patrząc na czas, to raczej tak było, ponownie zaznaczam, jest to tylko i wyłącznie moja opinia i zdanie na temat ten.

Zaznaczyłem, że nie zostały nad użyte, faktycznie nie zauważyłem, że to ja usunąłem post, we wcześniejszej wypowiedzi już się przyznałem do swojego błędu.

Zaznaczyłem w drugiej odpowiedzi, że to zrobiłem.

Jak wiadomo, każdy może edytować treść swojego posta, gdyby tylko to oceniać nikt nie miałby żadnego problemu. Nie mniej jednak doszło tu do nadużycia uprawnień ze strony Supportera, nie powinien był on ukrywać postu, nawet jeżeli on sam należał do członka administracji.

Supporter zostanie ukarany wewnątrz administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.