Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na ukyori

Adusiek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Adusiek
Nick oskarżonego: ukyori
Powód skargi: kara x10 z 6 godzin prawka zrobilo sie 5 dni
Data zdarzenia: 2025,03,10
Dowody: image.thumb.png.41da6db4be1b5082661449c0552becd4.png
Opis sytuacji: witam wyglada to tak ze dostalem prawko za to ze ROZJECHALEM mojego kolege, napisalem aplecaje wysylajac dowody ktora została odrzucona, nie dosc ze zapewne nie została sprawdzona tylko odrazu odrzucił bo napisalem mu ze napisalem apelacje to jeszcze z zakazu prawa jazdy gdzie wczesniej dostalem 6 albo 8 godzin na zdjeciu wyzej jest pokaze, prawko na 5 dni, chcialbym sie dowiedziec czy jest to odpowiednia ilosc dni zakazu prowadzenia pojazdu skoro mialem 6 godzin i nagle zrobilo sie z tego 5 dni, chciałbym zeby administrator został ukarany poniewaz nie dosc ze dostalem kare x10 gdzie mialem prawko 6 godzin a teraz za ,,VDM'' dostaje 5 dni gdzie wytlumaczylem sie, moim zdaniem jest to nie sluszna kara poniewaz sie wytlumaczylem wyslalem dowod ale skarga została odrzucona z powodem takim ze nalegam na sprawdzenie. licze na to ze kara zostanie zdjecia i administrator zostanie ukarany pozdrawiam. ale nie pozdrawiam administratoa ktory mnie ukarał, reszte pozdrawiam sztywne prawilniaczki. nie dosc ze nowy suport to jeszcze daje zakaz jak chce i na ile chce.

Otrzymałem na ciebie reporta i siedziałem dłuższy czas. Widziałem również, że znalazłeś się za barierkami w okolicach przechowywalni pojazdów SF, co już mogło wskazywać na to, w jaki sposób się poruszasz. Po naprawie na mechaniku, kręciłeś się bez celu po jego okolicy i kilkukrotnie potrąciłeś gracza, nie zważając na otoczenie. Nie mam prawa wiedzieć, czy był on twoim kolegom. W związku dwoma karami w ostatnim czasie i agresywnym zachowaniem na drodze uznałem 5 dni za adekwatne do dokonanego czynu.
Sam skierowałem cię do działu apelacji i napisałem, że masz prawo do odwołania się od kary.
Otrzymałeś również informację zwrotną po poinformowaniu o napisanej apelacji, że sprawdzę ją w wolnym czasie.
Jednak zdecydowałeś się napisać ponownie o apelacji, gdzie uznałem to za proszenie o rozpatrzenie apelacji:

Spoiler

[2025-03-05 23:14:30] [Output] : << [102] Adusiek: napisalem i dalem dowod
[2025-03-05 23:14:43] [Output] : >> [102] Adusiek: git, w wolnej chwili lukne
[2025-03-05 23:15:11] [Output] : << [102] Adusiek: na 8 mam przyrode a chce dzisiaj jeszcze szambo robic
[2025-03-05 23:15:17] [Output] : << [102] Adusiek: czuje sie pokrzywdzony
[2025-03-05 23:23:23] [Output] : << [102] Adusiek: zeby nie bylo tak ze za 4 dni sprawdzisz

Zgodnie z regulaminem działu apelacji:
§ 5
Zakazuje się proszenia administracji o rozpatrzenie wniosku. Po takim incydencie apelacja zostanie odrzucona.
Proszeniem o rozpatrzenie wniosku jest również oznaczanie administracji w treści apelacji lub odpowiedziach, które łamią regulamin forum.

Tym samym została odrzucona.
Nie widzę nieprawidłowości w moich decyzjach.

4 minuty temu, Adusiek napisał:

ale nie dostales reporta jak co xD tylko spektowales wiec juz tutaj mi nie klam 

[2025-03-05 22:59:05]
Dokładna data, w której przyjąłem reporta na ciebie.
Nie widzę problemu by ją potwierdził sprawdzający Administrator.
Dotyczyła innej sytuacji, więc nie było to zapewne twoje pierwsze wykroczenie.

4 minuty temu, Adusiek napisał:

to po co mi na pm piszesz ze nie dostales reporta ?

Otrzymałeś informację o tym, że reporta na ciebie miał miejsce:

Spoiler

[2025-03-05 23:03:15] [Output] : >> [102] Adusiek: report był

Źle zrozumiałeś zapewne to:

Spoiler

[2025-03-05 23:06:15] [Output] : >> [102] Adusiek: na innym raporcie byłem

Chodziło mi wtedy o brak reakcji na to co pisałeś, po prostu byłem zajęty i odpisałem ci po czasie.

Kara została wyskalowana zbyt surowo - w związku z tym zostaje unieważniona.

Jako, iż Ukyori na tamten moment piastował stanowisko supportera przez niecały miesiąc zostaje upomniany, aby na przyszłość przykładał większą uwagę do skalowania kar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.