Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - wywiad ze St. Prezenterem Somandi

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

HSgPLRl.png

M3o7SmR.png

Witajcie, ja jestem Deputy Director @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Dziś macie przyjemność przeczytać wywiad ze Starszym Prezenterem @Somandi z radia ProjectFM. To młody chłopak, który miksuje muzykę w programie Virtual DJ z pełnym profesjonalizmem. Zapraszam do lektury.

vgC1HDp.png

X - @xHamster | S@Somandi 

X: Witam, Deputy Director xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić wywiadu dla naszej redakcji?
S: Hej. Jasne, śmiało zadawaj pytania.

X: Super, w takim razie na samym początku przedstaw się naszym czytelnikom.
S: Nazywam się Marcel i mam 21 lat. Pochodzę z województwa łódzkiego. Na co dzień interesuję się przede wszystkim muzyką klubową. Miłość do muzyki poczułem już od najmłodszych lat, gdy wszedłem na YouTube i moim oczom ukazały się piękne składanki z dobrą dawką muzyki w klimacie klubowym. Od małego moim marzeniem było zagranie na prawdziwej konsoli DJ-skiej i mam nadzieje, że kiedyś tego dokonam. Oprócz słuchania muzyki klubowej lubię także spędzać czas na dworze, jeżdżąc samemu na rowerze do parku. Nie mam zbyt wielu przyjaciół, więc postanowiłem, że to będzie najlepszym sposobem na uspokojenie swoich myśli i emocji.

X: Rozumiem, powiedz proszę, czy oprócz prowadzenia audycji na serwerze masz już jakieś inne doświadczenie?
S: Niestety nie posiadam takiego doświadczenia. Grałem tylko same audycje na serwerach MTA, przez program Virtual DJ7. Moje Pierwsze audycje zaczynały się w wieku 15 lat w programie TeamSpeak3. Tam się zaczęła moja pierwsza przygoda z dj.

X: Dobra, przejdźmy kolejnym pytaniem do życia wirtualnego. Jak dowiedziałeś się o platformie MTA?
S: Moją przygodę z MTA zaczęło się od tego, że koledzy mi powiedzieli, że jest taka gierka GTA, ale online z ludźmi więc zaczęliśmy kiedyś w nią grac, jak byliśmy młodsi. Przez kilka lat było grane na różnych serwerach, aż po paru latach pewnego dnia coś mnie natchnęło na dołączenie do radia na innym serwerze. Po napisaniu rekrutacji na innym serwerze do radia się mi udało i mogłem grac swoje pierwsze audycje przez kilka miesięcy, do czasu aż pewnego dnia troszeczkę złamałem regulamin i zostałem wywalony wpisany na czarną listę bez możliwości powrotu. Dlatego szukałem innego serwera, który da mi tę radość z powrotem z robienia audycji, grając jako prezenter.  Pewnego razu trafiłem właśnie na taki serwer, jakim jest ProjectRPG. Na początku miałem mieszane uczucia co do tego serwera, ale z czasem wszystko się zmieniło. Zacząłem coraz bardziej  zaczynać swoją pierwszą przygodę na Projekcie, aż po pewnym czasie wylądowałem właśnie w biznesie radia ProjectFM, za co bardzo dziękuje za danie mi takiej szansy, dzięki czemu mogę się dalej rozwijać, grać dla was audycje, które przynoszą wielkie zainteresowanie wśród Was.

cmIS0AV.png

X: Pozostając przy naszym serwerze, opowiedz o swoich początkach na nim. Czy twoja przygoda zaczynała się w samotności, czy jednak z kimś?
S: Moje początki wyglądały mniej więcej tak, że na początek wsiadłem to taxi i pojechałem na pierwszą pracę, czyli magazyn. Ogółem na początku chciałem przekonać moją przyjaciółkę, żeby trochę ze mną pograła, po pewnym czasie się udało, ale ciężko było. Także w większości i tak sam wszystko musiałem ogarnąć się w tym i połapać co nie było łatwe, ale wspominam to i tak całkiem dobrze. Jak to mówią, od czegoś było trzeba zacząć. Pierwsze auto, które sobie kupiłem za pierwsze zarobione pieniądze był to Clover 2.3PB. Bardzo się ucieszyłem z niego gdy wsiadłem i wyruszyłem w nim w trasę. Moim marzeniem było uzbieranie sobie na Sultana w sedanie, na którego ciężko pracowałem z początku na magazynie, pózniej gdy wbiłem trochę więcej RP, to poszedłem zarabiać dalej na kosiarkach i tak w dzien w dzien to wszystko mijało, kasy przybywało aż w końcu się udało kupić Sultana sedana z salonu po długim oczekiwaniu, który jest w ciągu dalszym ulepszany.

X: Rozumiem, opowiedz teraz, proszę, co wchodzi w skład twojego majątku na chwilę obecną?
S: Na obecną chwilę jest to właśnie Sultan, którego niedawno kupiłem dopiero co z salonu i nie ma on jeszcze zbytnio czegoś konkretnego. Jest to zwykły czysty pojazd. Ma dopiero zestaw torowy, który został niedawno zakupiony oraz ECU V4, oraz mam przy sobie na aktualną chwilę 90k i to mój cały majątek, jaki posiadam na moim koncie.

X: Nie jest tak źle w sumie i cały czas do przodu. Aktualnie nie ma cię w żadnej frakcji. Czy widzisz siebie w przyszłości we frakcji, aby do niej dołączyć?
S: Myślałem nad dołączeniem do frakcji SATC, ale to daleka droga do tego. Jak na razie skupić chcę się na audycjach dla Was na serwerze, aby wam się słuchało ich jak najlepiej i by jak  najwięcej się działo.

X: Dobrze, przejdźmy do kolejnego pytania. Wspomniałeś na początku wywiadu, że interesujesz się muzyką klubową i marzysz o tym, żeby zagrać na prawdziwej konsoli. Powiedz, proszę, dlaczego wybrałeś radio ProjectFM? Będziesz próbować swoich sił w przyszłości w innych biznesach?
S: Wybrałem radio ProjectFM, bo wiedziałem, że się w tym odnajdę i zadowolę Was wszystkich, ponieważ byłem już w radiu na innym serwerze, dzięki czemu nabyłem sporo doświadczenia, które mi pomaga w aktualnym radiu ProjectFM. Nigdy za nic na świecie nie wymienię biznesu na żaden inny. Dla mnie liczy się tylko radio, ponieważ mogę robić to, co kocham.

X: Rozumiem, a więc życzę sukcesów w radiu. Temat organizacji. Planujesz dołączyć w niedalekiej przyszłości do jakiejś organizacji? Masz coś na oku, czy raczej wolisz grę w "samotności"?
S: Na pewno będę chciał dołączyć do organizacji, ale się z tym nie spieszę. Wolę pozostać jeszcze przez jakiś czas neutralny co do tematu organizacji. Aktualnie od jakiegoś czasu gram sobie z moim młodszym bratem ciotecznym i to mi wystarczy ❤️. Raz od jakiegoś czasu również przyłącza się do nas moja przyjaciółka oraz inni, więc nie narzekam, szczerze mówiąc.

Ks0xs5l.png

X: Pozdrawiam brata i przyjaciółkę. Jeśli miałbyś możliwość, co chciałbyś zmienić/dodać na serwerze?
S: Jeżeli miałbym taką możliwość co do nowych zmian na serwerze, to po pierwsze dodałbym większe możliwości skupiające się dla graczy na przykład. Dodałbym komendę /losujgracza dla  prezenterów, która by umożliwiała losowanie gracza, który by zgarnął nagrodę pieniężną albo wygrał jakiś samochód na początek gry typu Manana i itd. Myślę, że taki krok w przód zrobiłby  wielką rewolucję na serwerze a szczególnie na audycjach, gdyby był taki event organizowany przez prezentera. Na drugim miejscu co bym dodał, jest to przenośny głośnik dla prezenterów, który by umożliwił zrobienie w dowolnym miejscu huczną audycję. Pomimo tego, że mamy już na wyposażeniu pojazd Pony to i tak jest to dla mnie za mało. Głośnik można byłoby rozstawić w sekundę i później go z powrotem usunąć, natomiast pojazd Pony, który jest wyposażony w zestaw nagłośnienia, jest troszeczkę bardziej wymagający do ogarnięcia, po trzecie dodałbym możliwość ustawienia prefixów nad głowami, odnośnie do osób, którzy pracują we frakcji oraz w biznesach. Przyciągałoby to większą uwagę i wyróżniło ich. Dodałbym również, taniec /kaczuszki, które moglibyśmy wszyscy wspólnie zatańczyć na audycjach. Zawsze by się działo coś innego niż cały czas to samo. Na pewno dodałbym nowe prace, które cieszyłyby również oko dla nowych graczy dołączających na serwer. Również dobrze, zwiększyłbym pojemność koszy na kosiarkach, które aktualnie mają 20 kg i jest zbyt uciążliwe. Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność, ale myślę, że o najważniejszych zmianach wspomniałem, wiadomo, że można sobie tylko o tym pomarzyć, ale tak to w życiu bywa.

X: Chciałbym serdecznie podziękować Ci za chęć udzielenia wywiadu. Na koniec ostatnie pytanie. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Też bardzo dziękuję za wywiad. Mam nadzieje, że może coś się wkrótce zmieni jeślim chodzi o zmiany. Chciałbym pozdrowić przede wszystkim moich słuchaczy radia ProjectFM oraz fotografów, którzy mi bardzo pomagają na moich audycjach oraz pozdrawiam biznes Project News, oraz frakcje SAMD za wspólne włączanie się w moje zloty ❤️ między innymi: @dzastaa @Sebus2024 @Anon4 @xHamster @Lari @Gl0snik @behixve @Remix.DKM<3 @nitkoskaa_ @Gerwazy88@Skibidi.gg @Zafir.OPC_77 @Tomci0 @kotwiczek_ @vKucyk@Kierownikk @DJ_Gabrys @Nissanekk@InspektorDzordzo@InspektorDonald @InspektorKnaga@InspektorWILCZU@deftones@lara_.

NFAS945.png

HiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.