Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - XXIV edycja Racing Club

Nitzur

Rekomendowane odpowiedzi

k7Wcura.png

M3o7SmR.png

Witam, z tej strony Junior Reporter @Nitzur z Redakcji Prasowej Project News! W tym artykule razem z kolegą z redakcji Reporter @matibfc.. pokażemy wam przebieg ostatniego, XXIV już eventu Racing Club. Zapraszam do przeczytania!

PA0Cack.png

XXIV event Racing Club odbył się dnia 1.03.2025 o godzinie 18:00. Event trwał 2 godziny do godziny 20:00. Trasa odbywała się w okolicach pracy Grzybiarza, dokładniej na lokalizacji Flint County. Zostały wybrane 32 osoby na listę uczestników oraz 2 osoby były wybrane jako rezerwowe, gdyby główni zawodnicy się nie pojawili. Zawodnicy ścigali się pojazdem Cheetah 76'.

2w5RB80.gif

A poniżej macie listę uczestników:

1. @raszko4321
2. @Krzychu99.
3. @Rafaal
4. @Tomcio.
5. @mentos55
6. @.falcon__
7. @Toyota441
8. @)req
9. @ChrupciaK
10. @Vajtekk.vnd
11. @JurekOgorek
12. @Damiano123
13. @aanter
14. @Misiek12
15. @KAM_PL
16. @tio9
17. @DawidNH
18. @Polejson
19. @MasnyRemsey
20. @PIOTREXSIO
21. @Mieciu_mefedron
22. @MURCIAK123
23. @4fun.
24. @Valentino27
25. @fajny_gosciu
26. @B3RC1K
27. maniek*
28. @Mateorytek
29. @Foxik
30. @Kolunio-_-
31. @HAWRANEK
32. @Jankos-_-

LISTA REZERWOWA:

1. @Pablo69
2. @Zafir.OPC_77

A podium wyglądało tak:

1. @Vajtekk.vnd
2. @Tomcio.
3. @raszko4321

Zwycięzcom gratulujemy oraz życzymy dalszych sukcesów. A osobom, które nie znalazły się na podium, życzymy powodzenia następnym razem.

XGwBbve.png

A teraz przedstawię wam wywiad z organizatorem eventu @zabson.

W0Ibql2.gif

N: @Nitzur | z: @zabson

N: Jak długo wymyślaliście trasę na event?
z: Trasy są wybierane przed eventem, są one analizowane przez zarząd biznesu oraz akceptowane przez opiekunów biznesu.

N: Czy event był trudny do zrealizowania, czy raczej łatwy?
z: Event sam w sobie nie był trudny do zrealizowania, ponieważ wraz z kolegami z biznesu jesteśmy zgraną ekipą oraz można na nich liczyć, że dobrze zrobią swoją robotę. Więc nawet trudne sytuacje nie robią problemu.

N: Z jakimi frakcjami oraz biznesami wam się najlepiej pracuje?
z: Współpraca z każdą frakcją jest bardzo dobra, dobrze z nimi się zabezpiecza eventy oraz można na nich zawsze liczyć, nie mamy takiej frakcji, która by była najlepsza do współpracy, ponieważ każdy robi dobrą robotę. Z biznesami niestety nie mieliśmy możliwości współpracy na ten moment, więc nie mogę się wypowiedzieć w tej kwestii.

N: Czy coś w przyszłości chcielibyście zmienić w eventach?
z: Mamy parę nowych pomysłów na eventy, które mogą przyciągnąć większą ilość graczy na eventy, oraz chcielibyśmy zwiększyć częstotliwość eventów.

N: Czy chciałbyś coś dodać do wywiadu?
z: Zapraszam wszystkich do przetestowania swoich umiejętności podczas następnych eventów oraz zapraszam chętnych do podawania swoich propozycji, które by chcieli zobaczyć w następnych eventach Racing Club.

XGwBbve.png

A teraz zapraszam na wywiad z uczestnikiem eventu. Wywiad ten został przygotowany przez Reportera @matibfc...

XGwBbve.png

m: @matibfc.. | K: @KAM_PL

m: Witam, z tej strony Reporter matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News, czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Witam, oczywiście, że udzielę wywiadu.

m: Na początku opowiedz nam coś o sobie.
K: Mam na imię Kamil. W tym roku kończę 18 lat. Mieszkam w województwie śląskim. Interesuję się motoryzacją, informatyką, sportami walki oraz piłką nożną. Z zawodu jestem operatorem CNC.

m: Skąd dowiedziałeś się o evencie organizowanym przez Racing Club?
K: O evencie organizowanym przez Racing Club dowiedziałem się na forum.

m: Jak oceniasz organizację całego eventu?
K: Organizację eventu Racing Club oceniam na 9/10. Była bardzo dobra, ale niestety było mało uczestników.

m: Jak oceniasz swój występ na evencie?
K: Swój występ oceniam na 7/10. Było dobrze, ale popełniłem kilka błędów, nad którymi muszę popracować. Myślę, że jeśli je poprawię, to następnym razem będzie o wiele lepiej.

m: Czy pojawisz się na następnym takim evencie, jeżeli będzie organizowany?
K: Tak, mam zamiar pojawić się na następnym evencie ze względu na fajną rywalizację oraz atmosferę.

m: Ode mnie to wszystko, dziękuje ci za udzielenie mi wywiad. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Tak, chciałbym pozdrowić organizację Shadow Syndicate oraz HyperionPDW, a także Dawid1931NH.

iZBhlZz.png

1YcPHtt.png

yfjLjI7.png

h7FdJig.png

Dziękuje wam za przeczytanie tego artykułu o XXIV edycji eventu Racing Club, mam nadzieję, że wam się on podobał. Do zobaczenia w następnych artykułach, cześć!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

zVYrcYO.pngM3eUk6r.pngBq1EKuI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.