Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

Slayer69

Rekomendowane odpowiedzi

Login: menago666
Nick oskarżonego: LastoAkaRudy
Powód skargi: brak profesjonalizmu, wyśmianie apelacji
Data zdarzenia: 26.02.2025
Dowody: image.png.86934b0f965e48d7983a287ff764138d.png

Opis sytuacji: Otoż sprawa wygląda tak, że administrator nie tylko odrzucił moją apelację, ale także ją wyśmiał. Według mnie, jest to całkowity brak profesjonalizmu ze strony administratora. 

W apelacji dostałeś argumentację dlaczego nie zostaniesz odbanowany i odczekasz karę w całości. Pozwolę sobie również przytoczyć całą moją odpowiedź: 

W niecały rok otrzymałeś ponad 60 kar na serwerze, więc nie zgodzę się z Tobą, że kary robią jakiekolwiek na Tobie wrażenie. Nie widzę sensu by Cię odbanowywać - przez miesiąc będziesz "ogarnięty", żeby potem znowu pokazać swoje prawdziwe ja? Przemyśl swoje zachowanie przez czas trwania kary, odczekasz bana do końca, apelacje odrzucam. 

Po ponownym przeanalizowaniu historii Twoich kar dalej podtrzymuje swoje zdanie, potrafiłeś zdobyć miesięcznie kilkanaście kar. Uważasz, że jak przez cały grudzień nie dostałeś kary, to będziemy Ci klaskać i gratulować poprawy w zachowaniu? Przestań dostawać kary, przestań odwalać na serwerze to nie będziesz dostawać banów za swoje zachowanie. 

W dalszym ciągu uważam, że nie muszę Ci się tłumaczyć dlaczego dostałeś taką, a nie inna reakcję, podtrzymuje swoje stanowisko w tej sprawie, reakcje są po to by ich używać. Jeśli traktowalibyśmy reakcje jako obraźliwe, prowokujące, to RCON nie dodałoby ich na forum, pozdrawiam. 

Gosciu ale ja nie mowie ze to zle ze odrzuciles moja apelacje, w pelni to rozumiem. Gdybys umial czytac to bys zobaczyl w powyzszej wiadomosci mojej, ze chodzi o twoją reakcje, ktora byla dla mnie osmieszajaca, obrazajaca, zenujaca, lekceważąca itp. Jako administrator nie powinienes wysmiac czyjejkolwiek apelacji. pozdro600

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.