Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na .Wonski, Veexik, Paluch123, Murciak123

Natalka98

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <.Wonski, Veexik, Paluch123, Murciak123>

UID: <98854>
Login: <Natalka98>
Nick oskarżonego: < veexik, Paluch123, .Wonski, Murciak123 >
Powód skargi: <Nękanie, uniemożliwianie gry, wypisywanie niecenzuralnych wiadomości>
Data zdarzenia: <Sytuacje dzieją się od dnia 27.02.2025 do dnia 01.03.2025>
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>
Opis sytuacji: <Sytuacja z owymi graczami rozpoczęła się od ich wjazdu na teren organizacji FOXMASTER, gracze mimo tego że zostali poproszeni aby nie atakowac ani nie wypisywac do mnie nadal to robili. W momencie gdy chciałam swoim samochodem opuścic baze organizacji wskakiwali na samochod aby jechac ze mna lub wsiadali w swoj i poprostu za mna jechali nie raz uszkadzajac samochod. Gracze ktorzy sa takze w organizacji chcieli mi pomagac jednak do nich takze dobijali wiec nie moglam kontynuować gry. Te sytuacje nie raz były zgłaszane jednak dostawaliśmy odpowiedź że dopóki nie bedziemy mieli na bazie szlabanu oni nic z tym nie zrobią. Przez owych graczy nie mam możliwości korzystania z serwera ponieważ uniemożliwiają mi to w każdy możliwy sposób.  Mam również nagrania z owych sytuacji jeżeli bedzie potrzeba także je dodam. W załącznikach przesyłam również niestosowne wiadomości które owi gracze kierują w moją stronę. >
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: < veexik, Paluch123, .Wonski, Murciak123>

Zrzut ekranu 2025-02-26 034530.png

Zrzut ekranu 2025-02-26 034720.png

Zrzut ekranu 2025-02-26 034829.png

Zrzut ekranu 2025-02-27 233526.png

Zrzut ekranu 2025-02-28 002537.png

Zrzut ekranu 2025-03-01 003133.png

Zrzut ekranu 2025-02-26 034519.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.