Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze Starszym Pracownikiem SARA, Pan_Pari.

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

n

mSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników,  z tej strony Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News.
Dzisiaj przedstawię Wam  Wywiad ze Starszym Pracownikiem frakcji San Andreas Road Assistance @Pan_PariZapraszam wszystkich do przeczytania tego wywiadu.

LKZ38Vt.png

M: @matibfc.. P: @Pan_Pari

M: Cześć, z tej strony Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News, czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: 
Pewnie, że tak.

M: Super! Na początku opowiedz nam coś o sobie, żeby osoby czytające ten wywiad mogły poznać cię bliżej.
P: 
Mam na imię Oliwier i mam 19 lat. Obecnie mieszkam w Lublinie, jednak większość swojego życia spędziłem w Chełmie. Jest to miasto nieopodal granicy z Ukrainą i Białorusią. Obecnie uczę się na Politechnice Lubelskiej na kierunku zarządzanie. Jeśli chodzi o moje zainteresowania, to interesuję się przedsiębiorczością, muzyką oraz sportem. W wolnym czasie głównie przebywam na serwerze ProjectRPG albo gram w różne gry ze znajomymi z Discorda.

M: Kiedy rozpocząłeś rozgrywkę na ProjectRPG?
P: 
Swoją przygodę z serwerem ProjectRPG rozpocząłem w 2021 roku, jednak w tamtym czasie nie poświęcałem szczególnie dużo czasu, grając w MTA. Przełomowym momentem był sierpień 2024 roku, kiedy zaangażowałem się w granie na tym serwerze do takiego stopnia, że do teraz przesiaduję po parę godzin, robiąc przeróżne rzeczy, takie jak służba czy wbijanie zadań dziennych.

M: Co cię skłoniłoby rozpocząć rozgrywkę na serwerze ProjectRPG?
P: 
To jest ciekawa historia, ponieważ swoją przygodę z MTA zacząłem już w 2017 roku, grając na serwerze Play Your Life. Niestety serwer został zamknięty w 2020 roku. Brakowało mi trochę vibe’u serwerów pokroju wcześniej wspomnianego Pyla, więc zdecydowałem się spróbować swoich sił właśnie na serwerze ProjectRPG i przyznam, że był to strzał w dziesiątkę.

r1

M: Jak już wiemy, należysz do frakcji San Andreas Road Assistance. Co należy do obowiązków takiego pracownika?
P: 
Przede wszystkim reagowanie na zgłoszenia 112, kontrolowanie parkingów oraz naprawa ubytków na drodze. Niekiedy wykonujemy również naprawy fotoradarów, lamp i progów zwalniających.

M: Gdyby nie frakcja San Andreas Road Assistance, to jaką inną byś wybrał?
P: 
Na tę chwilę żadna frakcja nie przychodzi mi do głowy. San Andreas Road Assistance na tyle mi się podoba, że zamieniłbym jej na żadną inną frakcję.

M: Dlaczego akurat wybrałeś frakcję SARA?
P: 
Wybrałem frakcję San Andreas Road Assistance, ponieważ zawsze ciekawiła mnie praca oraz zakres obowiązków tej właśnie frakcji.

g1

M: Rozumiem, czy należysz obecnie do jakieś organizacji?
P: 
Niestety, nie należę do żadnej organizacji i na razie nie zamierzam tego zmieniać.

M: Czy masz zamiar spróbować dołączyć w przyszłości do administracji?
P: 
Myślę, że w niedalekiej przyszłości bardzo chętnie spróbowałbym dostać się do szeregów administracji. Wszystko zależy od tego, czy czas pozwoli.

M: Ode mnie to wszystko, dziękuję ci za wywiad. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Pozdrawiam  @Kaiser_, @Pawcio., @EEbola, @PanPantofel oraz całą frakcje SARA!

pjgdEhb.png

Szybkie strzały:

M:  Pizza czy burger?
P: 
Pizza.

M: Frakcja czy prace dorywcze?
P: Prace dorywcze.

M: Alpha czy Jester?
P: Jester.

M: Noc czy dzień?
P: 
Noc. 

M: Herbata czy kawa?
P: 
Herbata.

M:  Komputer czy konsola?
P: 
Komputer.

XGwBbve.png

Dziękuję wam za przeczytanie tego wywiadu i widzimy się w kolejnych artykułach oraz zapraszam do zapoznania się z innymi artykułami Redakcji Prasowej Project News.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

zVYrcYO.pngM3eUk6r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.