Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - XX Edycja gali Blood Fight

Nitzur

Rekomendowane odpowiedzi

dOvdQQo.png

M3o7SmR.png

Dzień Dobry ProjectRPG, z tej strony Junior Reporter @Nitzur z Redakcji Prasowej Project News! W tym artykule razem z kolegami z redakcji Junior Reporter @_yumisu_ oraz Junior Reporter @Anon4 przedstawimy wam odbytą 23.02.2025 XX edycję gali Blood Fight, oraz przedstawimy wam wywiad z uczestnikiem gali. Zapraszam do przeczytania!

PA0Cack.png

XX edycja gali Blood Fight, odbyła się dnia 23 lutego 2025 roku o godzinie 18:00. Na gali były 2 frakcje, San Andreas Police Department oraz San Andreas Medical Department, dbające o nasze bezpieczeństwo. Gala trwała dwie godziny, a każdy z uczestników był zobowiązany wpłacić kaucję o wysokości $5,000. Po gali kaucja została zwrócona.

wIt1xTV.gif

A oto karta walk XX edycji gali Blood Fight:

@zbroja102 VS @Jarqes.gc
@Starylisu VS @raszko4321
@majkelszefes VS majkel*
@danaxxx420 VS @Olson23
@KAM_PL VS @DawidNH
@Klocuosg VS @Kaliosg
@Gruntek_mlodyG VS @Moon.
@Nitzur VS zabsonixx

A podium prezentowało się tak:

1. danaxxx420
2. Moon.
3. Starylisu

Gratulujemy zwycięzcom oraz życzymy dalszych sukcesów. A dla tych, którzy nie znaleźli się na podium, życzymy powodzenia następnym razem.

XGwBbve.png

A teraz zapraszam na wywiad z uczestnikiem KAM_PL przygotowany przez Junior Reportera @Anon4.

Yttecfk.gif

A: @Anon4| K: @KAM_PL

A: Witam, z tej strony Junior Reporter @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Czy miałbyś chwilkę na udzielenie mi kilku pytań?
K: Witam, z tej strony @KAM_PL. Tak, mam chwilę na udzielenie Ci pytań.

A: Czy chciałbyś się przedstawić?
K: Mam na imię Kamil. W tym roku kończę 18 lat. Mieszkam w województwie śląskim.

A: Czym się interesujesz?
K: Jeśli chodzi o zainteresowania, to interesuję się motoryzacją, informatyką, sportami walki oraz piłką nożną.

A: Dobrze. Wziąłeś udział w XX gali Blood Fight. Jak się tam w ogóle znalazłeś?
K: Tak, wziąłem udział w XX gali Blood Fight. Znalazłem się tam, ponieważ dowiedziałem się o zapisach, więc postanowiłem spróbować swoich sił.

A: Kim był Twój przeciwnik?
K: Moim przeciwnikiem był @DawidNH.

A: Jaka panowała atmosfera na gali?
K: Atmosfera na XX gali Blood Fight była z pewnością naładowana emocjami. Dominowała napięta ekscytacja, mieszająca się z oczekiwaniem i niepewnością co do wyników walk. Głośne okrzyki publiczności i muzyka tworzyły dynamiczną aurę. W powietrzu było czuć determinację, adrenalinę oraz rywalizację.

A: Czy wziąłbyś udział w takich galach ponownie?
K: Oczywiście, że tak. Takie gale dostarczają wielu emocji zarówno walczącym, jak i publiczności.

A: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Oczywiście! Chciałbym pozdrowić wszystkich członków organizacji Shadow Syndicate, @Hyperion*PDW oraz @DawidNH.

A: Dziękuję za udzielenie wywiadu i życzę miłego dnia.
K: Dziękuję również, miłego dnia!

iZBhlZz.png

o5DYBG4.png

4ZoYSxk.png

zNWnbuN.png

kukYJLE.png

Dzięki bardzo za przeczytanie tego artykułu mam nadzieję, że wam się on spodobał i, że chociaż trochę dowiedzieliście się o XX edycji gali Blood Fight. Do następnego, cześć!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Junior Reporter @Nitzur
Junior Reporter @Anon4
Junior Reporter @_yumisu_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.