Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gereq

Krystianek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Krystianek 
Nick oskarżonego: gereq
Powód skargi:  Troll, oszust
Data zdarzenia: 07.02.2021
Dowody: 

Opis sytuacji: Gracz podjął się licytacji edytował po dniu że nie jest zainteresowany. (złamanie pkt regulaminu) gdy się okazało że jego offka jest największą nie chce podjąć się transferu. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Screenshot_20210207_180611_com.android.chrome.jpg

Może i wycofałem swoją ofertę - jest to niezgodne z regulaminem, dobrze. Kupiłbym ten pojazd pomimo cofnięcia tej oferty. LECZ! Licytacja miała trwać do 06.02.2021 godziny 23:59. Została zamknięta oraz przeniesiona do archiwum w godzinach 20-21. Co się z tym wiąże? Że licytacja została unieważniona ponieważ została przeniesiona do archiwum. W ten czas, pod koniec licytacji wiele osób mogło przebić moją ofertę, dlatego też nie mam obowiązku kupna tego pojazdu. Jeżeli licytacja zakończyłaby się tak jak powinna - owy pojazd bym zakupił zgodnie z regulaminem. Dowody: 

Spoiler

sYL5pFn.png

Spoiler

FC227ec.png

Także z mojej strony to tyle. Tak jak mówię - licytacja zakończyła się wcześniej niż powinna, została przeniesiona do archiwum a w czas tych 3 godzin wiele osób mogło przebić. Wina osoby przenoszącej licytację do archiwum, nie moja.

Przed chwilą, Krystianek napisał:

No właśnie.. Czemu została przeniesiona do archiwum tego nikt nie wie czekam na odp osoby która to zrobiła @Przemo*

Nie zrobiłem tego celowo, po prostu źle spojrzałem i przeniosłem ją do archiwum. Uświadomił mnie później jeden z supporterów, no ale było już za późno. Popełniłem błąd, przyznaje się i przepraszam za zaistniałą sytuację.

Data i godzina zakończenia licytacji: 06.02.2021 23:59

image.thumb.png.1acd0aa0c364deadf4d5359c39b8b9a6.png

Nie wiem, czy mam tu cokolwiek do powiedzenia. Supporter zamknął aukcję co jednocześnie ją "unieważniło" (?). Myślę że w tej kwestii musiałbyś napisać skargę na supportera, by podjęto jakiekolwiek działania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.