Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała złożona na JacubekXD

InspektorDzordzo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick osoby/osób: JacubekXD

Data oraz godzina: 25.02.2025 21:30

Opis sytuacji: Przejeżdżałem obok Doherty kiedy zauważyłem @JacubekXD, który podjeżdża do powalonego drzewa. Po kilku minutach kiedy wracałem na stacje strażak pozbył się przeszkody. Dodam, że to nie pierwszy raz kiedy go widzę, że przykłada się do swojej pracy.

Dowody odnośnie sprawy: 1990439713_Zrzutekranu(133).thumb.png.787304dc67ac584fe544641f2d84f0df.png

Proponowana nagroda: Nie jestem osobą do wydawania nagród lecz uważam, że może plusik albo coś takiego mu się należy

Coś od siebie: No jest wszystko w porządku, jest dobrze dobrze robią dobrze wszystko jest w porządku. Jest git pozdrawiam całą ulicę, dobrych chłopaków i niech się trzyma. Dobry przekaz leci #safdsigmy

Witaj @InspektorDzordzo,
Dziękujemy za nadesłanie pochwały na naszego pracownika.

Zgodnie ze standardami nasz pracownik wykonywał standardowe obowiązki, które niestety nie nadają się na otrzymanie awansu lub plusa, lecz pracownik otrzyma wpis do kartoteki pracowniczej o pochwale z dnia 25.02.2025, która zaowocuje w dalszej drodze do awansowania na wyższe stopnie!

Pozdrawiam
ReijiSakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

podpisreiji.png.36b639ab1c4ca89b82bf1da52f5e9f42.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.