Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ocena Prezentera | Somandi

LastoAkaRudy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych

Wracam tutaj po pewnym czasie od mojej ostatniej wypowiedzi Ostatnio jestem trochę mniej aktywny na serwerze ale w wolnych chwilach nadal zdarza mi się słuchać radia głównie przez stronę internetową Dlatego też chciałbym ponownie odnieść się do osoby prezentera Somandi i zostawić bardziej aktualną opinię

Muszę przyznać że od czasu mojej poprzedniej wypowiedzi da się zauważyć pewną poprawę Niektóre audycje wypadają lepiej niż kiedyś momentami słychać większy luz a całość jest po prostu bardziej uporządkowana To na pewno warto zaznaczyć bo dobrze gdy ktoś stara się wyciągać wnioski i pracować nad sobą

Z drugiej strony mimo tej poprawy uważam że wciąż brakuje jeszcze tego czegoś co sprawiałoby że audycje naprawdę dobrze się słucha i chce się do nich regularnie wracać Mam tutaj głównie na myśli dobór muzyki oraz ogólny klimat prowadzenia momentami bywa naprawdę w porządku ale są też takie audycje które po prostu nie trafiają w mój gust albo sprawiają wrażenie trochę chaotycznych

Nie chcę też oceniać przesadnie surowo bo nie słucham każdej jednej audycji i mam świadomość że moja opinia opiera się tylko na tym co sam miałem okazję usłyszeć Dlatego nie zamierzam pisać że wszystko jest złe bo tak nie jest Widać że jest lepiej niż kiedyś ale według mnie nadal jest sporo miejsca na rozwój i dopracowanie pewnych elementów

Podsumowując moja końcowa ocena to 5 na 10 Nie jest źle ale też nie jest jeszcze na tyle dobrze żebym mógł wystawić ocenę wyższą Traktuję to bardziej jako neutralną opinię z zaznaczeniem że poprawa jest widoczna ale nadal liczę na więcej w przyszłości

Pozdrawiam serdecznie

• Super 1
  • Haha 1

W Niedzielę przeżyłem naprawdę cudowny dzień, zostałem sprokowany przez Marcelinke i otrzymałem karę mute na 7 dni. Za jakieś 20 minut dowiedziałem się najlepszego. "Somandi.bm zostaje wydalony z biznesu ProjectFM" mówią mi, że jestem alkoholikiem lecz dzięki marcelkowi miałem powód do wypicia dość sporej ilości alkoholu.

• Super 4
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Normalnie omijam forumowe dyskusje szerokim łukiem, ale dla @Somandi.bm po prostu musiałem napisać te kilka słów, bo chłopak na to zasługuje.

Ludzie z radia czy prasy mają najgorzej – są zawsze na świeczniku i na pierwszym celowniku do odstrzału. Inni tylko czekają na najmniejsze potknięcie, żeby kogoś skreślić. A przecież każdy z nas jest tylko człowiekiem, bywamy zmęczeni, miewamy słabsze dni. Niezależnie od obecnych zawirowań i zawieszenia, nikt nie może Somandiemu odebrać tego, ile serducha wkładał w każdą audycję. Zapomina się, ile dobrego zrobił wcześniej. Somandi odwalał kawał genialnej roboty dla całej społeczności Project RPG i jego energia była nie do podrobienia.

Serwerowe radio bez niego traci połowę swojego klimatu. Liczę na szybki i bezproblemowy powrót do audycji, bo server potrzebuje ludzi z tak wielką pasją... Czasami nawet mi się grać nie chciało albo nie miałem sił, a wchodziłem tylko dla jego audycji, bo tak potrafił poprawić humor i tyle energii potrafił przekazać przez słuchawki...

Byłbym wdzięczny, gdyby osoby dzielące moją opinie zostawiły chociaż jakąkolwiek reakcję pod tym komentarzem..

Edytowane przez Laufer11
  • Super 2
  • Haha 5
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Ocena: 0/10 Moja opinia: Każda audycja w wykonaniu tego prezentera to jest jakiś ponury żart i jawny zamach na słuch graczy. Gość puszcza takie nuty, że nie da się tego słuchać nawet przy maksymalnie wyciszonym radiu. Jego playlista brzmi jak losowy miks odkurzacza z kosiarką wrzuconą do betoniarki - kompletne dno muzyczne i zero wyczucia klimatu serwera. Sam prezenter ma w sobie tyle charyzmy i energii, co porzucona, zardzewiała Manana bez kół na środku pustyni. Jego wejścia na mikrofon to festiwal czystej żenady i drętwoty, który natychmiast zabija jakąkolwiek ochotę do rozgrywki. Ten człowiek robi z siebie po prostu pośmiewisko za każdym razem, gdy zbliża się do konsoli radiowej. Jedynym plusem jego obecności na antenie jest to, że zmusza ludzi do masowego używania komendy /radio i ratowania swoich bębenków usznych. Tragiczny poziom, dno i metr mułu.

• Super 3
  • Haha 1

W mojej opinii audycje Somandiego są po prostu słabe. Sposób dobierania muzyki kompletnie mi nie odpowiada, 90% utworów brzmi chaotycznie, przez co ciężko się ich słucha. Nie raz spotkałem się z przesterami, co dość mocno psuje odbiór całej audycji. Odnoszę wrażenie, że w doborze muzyki powinno zostać poświęcone dużo więcej czasu. Na ten moment zamiast przyjemności, czuję dość spory dyskomfort. Z moich obserwacji, zauważyłem również, że nie tylko ja mam takie odczucia, z komentarzy czy też reakcji słuchaczy, można odnieść wrażenie, że sporo osób odbiera audycje negatywnie.

• Super 3

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.