Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ocena Prezentera | Somandi

LastoAkaRudy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Audycje tylnej części ciała nie urywają, Często audycje brzmią jak by były z przymusu, nuty czasem lecą lepsze jak i gorsze zależy kto co lubi, ale często są nie do odróżnienia od AutoDJ, gdy bym chciał posłuchać samej muzyki odpalił bym playlistę ma spotify, 2/10.

• Super 13
  • Haha 4

Co tu dużo mówić, dzisiejsza audycja brzmiała jakby prezenter bardziej zachecał graczy do ubijania bydła niżeli do słuchania tego dudnienia ktore doprowadza do bolu głowy i wyłaczenia radia a tym samym włączenia playlisty na spotify'u. Samego prezentera nie słychać przez zbyt cichy mikrofon a o jego jakości nie wspomne. Lepiej sie słucha radio Disco-Polo niżeli tego czegoś. 

• Super 15
  • Haha 3
  • Nie lubię tego 1

Twoja audycja muzyczna to prawdziwa podróż w czasie… szkoda tylko, że głównie do momentów, o których świat próbował zapomnieć. Przełączając stacje, liczyłem na muzyczną ucztę, a dostałem losowy shuffle z lodówki wujka po weselu. Doceniam odwagę w doborze utworów, ale chyba nawet algorytm YouTube’a miałby gorszy dzień. Proszę, uratuj nasze uszy – albo przynajmniej ostrzegaj przed kolejnym kawałkiem.

Z muzycznym bólem,
Słuchacz, który nadal wierzy w lepsze jutro 🎧

• Super 12
  • Haha 2

Witam, Ja Uważam Że Nasz Prezenter Somandi Ma Talent do Puszczania Piosenek, Ja Bardzo Lubię Słuchać Jego Każdą Audycje, Zawsze Je Robi z Takim Poczuciem Humoru! Zawsze Wjedzie Coś Mocnego, Fajnego Do Słuchania Wystarczy Się Wczuć i Już Lepiej Jest Na Duszy Oraz Fajnie Się Go Słucha Od Zawsze Lubiałam Go Słuchać i Słucham Go DO Teraz! Oceniam Tego Prezentera 10/10! 

Nie Wiem Co Wy Macie Do Jego Audycji Kiedy Są Tak Zajebiste Do Słuchania! 💖

• Super 5
  • Haha 22
  • Nie lubię tego 2

Odpaliłem audycje Somandiego i nie widzę żadnego "mixtapu do ubijania asfaltu". Prezenter gra motywacyjne hip hopowe piosenki z przekazem, fajnie coś takiego posłuchać szczególnie dla fanów tego typu utworów. 

Edytowane przez EEbola
  • Super 4
  • Haha 10

Dzień dobra! Ogólnie uważam, że prezenter powinien zostać zawieszony w radiu. Jego audycje są na tyle tragiczne, że przynoszą wstyd dla radia. Prezenter puszcza przyśpieszone piosenki z wielkim przesterem. Każdą piosenkę którą puszcza przyspiesza i zwalnia tak, aby dodać efekt specjalny i żeby ludzie myśleli, że umie mixować. Jego popisowy utwór to taki w którymś jakieś dziecko śpiewa dziadziuś. Ludzie cały czas go za to wyzywają i dalej nie wyciągnął z tego wniosków. Ocena 0/10 t r a g e d i a

• Super 15
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 2

Puszcza kawałki dokładnie do momentu, aż slajder pitchu w Virtual DJ dojdzie do samego końca skali. To dla niego Everest, wyżej to już podobno „nie da się słuchać”. A potem nagle – playlista totalnie rozwalona. Lecą po kolei:

• remix „Baby Shark” na 128 bpm z basem z 2018 big-roomu
  • „Johny Johny Yes Papa” w wersji future bass drop
  • „Stary Donald farmę miał” z wstawionym eurodance'owym refrenem
  • „Kaczka Pstra” po tuningu na hardstyle kick 

Wszystko to zremiksowane tak, że brzmi jakby 12-latek z osiedla ukradł komuś FL Studio i wrzucił random sample pack „Kids Hits 2025 + Festival Drops”.

Edytowane przez Desola7e
  • Super 14
  • Haha 5

Przez audycje Somandiego straciłem słuch i muszę nosić aparat słuchowy.

Prezenter przez swoje audycje rozwala bębęki uszne ludziom tymi przesterami i jakąś nędzną vixa żula spod żabki.

Nie polecam tych audycji lepiej skipnąć i włączyć Spotify z swoją playlista. 

0/10 ode mnie jak i reszty słuchaczy tego wycia.

• Super 11
  • Haha 3
  • Nie lubię tego 1

Hej, cześć, witajcie! Prezenter jest bardzo miłym i porządnym gościem, który ma pasje i zainteresowania i pokazuje to swoje zainteresowanie na audycjach. Audycje są jak najbardziej fajne i przyjemne do słuchania i można sobie posłuchać fajnej muzyki. Tak więc nie rozumiem dlaczego wy krytykujecie taką osobę, nic wam nie zrobiła a wy siejecie jakiś ferment na jego temat. Zajmijcie się sobą nikt nie każe wam słuchać jego audycji i róbcie swoje.

Na koniec raz jeszcze prezenter na poziomie i chętnie pokazuje swoją pasję. Polecam serdecznie i życzę udanego wieczoru/dnia, w zależności kto o jakiej porze widzi to.

• Super 5
  • Haha 12

Od ostatniej oceny się trochę się zmieniło, ostatnio było słabo ale teraz to tragedia, nie wiem jak komuś może sprawiać przyjemność słuchanie takiej audycji, Ale mówię to ja osoba która nie ma problemów z słuchem oraz ma chyba dosyć dobre słuchawki, 0/10

@Sebus2024 więcej szacunku dla swoich uszu.

• Super 13
  • Haha 4

1. Prowadzący to w porządku facet, sympatyczny i zaangażowany, który ma swoje pasje i potrafi je pokazać na antenie. Jego audycje są lekkie, przyjemne i można przy nich normalnie posłuchać dobrej muzyki. Naprawdę nie rozumiem, skąd u was taka potrzeba krytykowania go – nikomu nie zrobił krzywdy, a wy tylko podkręcacie niepotrzebną aferę. Jeśli wam to nie odpowiada, nikt was nie zmusza do słuchania.

2.  
  • Super 3
  • Haha 12

Usłyszenie z radia informacji, że obecnie audycje będzie prowadzić Somandii powoduje, że przez następne PRZYNAJMNIEJ 30 minut nie muszę wracać na ProjectFM, bo wiem że nie znajdę na tej audycji nic ciekawego. I szczerze, o tyle o ile do samej persony większego problemu nie mam to do "braku gustu" muzycznego już tak. Nie ukrywam, nie lubię gatunku (o ile można to tak nazwać) muzycznego puszczanego na audycjach tego prezentera. Nie potrafię również zrozumieć tego jak można świetnie się "bawić" słuchając takich audycji. Dodam też, że żaden prezenter nie zraził mnie do swoich audycji tak, jak właśnie Somandii

Edytowane przez TheDreamer
  • Super 30
  • Haha 4

Ostatnimi czasy kiedy widzę ze Somandi wchodzi na audycje, mój czas reakcji przy zmienianiu radia jest podobny do czasu reakcji kierowcy F1.

A tak na poważnie aktualnie jest to asłuchalne. Jednak pamiętam czasy kiedy dało się słuchać twoich audycji, powiem nawet ze były bardzo dobre... Ale to już było kiedyś więc albo coś zmieniasz albo takie reakcje graczy na twoje "granie" będą cały czas

Edytowane przez InspektorDonald
  • Super 10
  • Haha 3

Do napisania opinii na temat audycji zbierałam się dosyć długo, ale cóż - czas najwyższy. 

Od samego mojego początku rozgrywki audycje Somandiego mi się nie podobały przez wiele różnych powodów (choć nie raz próbowałam zmienić zdanie). Mianowicie na jego audycjach często jest problem z mikrofonem (i z nic z tym nie robi jak mu o tym wspomni), przeciąganie ostatniej litery w zdaniu by... nie wiem nadać jakiejś energii audycji? Jest to okej, gdy ma się tą energię w głosie, niestety u Somandiego tego nie ma. Jego audycje to jeden misz-masz wszystkiego przez co nie można wczuć się w klimat - Polskie klasyki, potem disco polo, następnie jakaś vixa, dziwne remixy i inne wymyślne piosenki. Uwielbiam wiele gatunków muzycznych, ale to jak je Somandii "łączy" na audycjach to to jest istny dramat. 

Odnoszę wrażenie, że te audycje robione są na siłę co dobitnie można nie raz odczuć, chociażby słuchając sobie audycji, myślisz, że to AutoDj a okazuje się, że audycje prowadzi Somandi :P 

• Super 13
  • Haha 2

Chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami na temat obecnego kierunku, w którym zmierzają audycje Somandiego. Niestety, to co serwuje nam ten pan, dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego z kulturą muzyczną, a nawet z jakimkolwiek nawet prymitywnym rzemiosłem djskim.

Co on właściwie sobą reprezentuje w ostatnich chwilach:

• Agresywna selekcja: Puszczanie utworów typu hardstyle - oczywiscie tych wioskowo-remizowo-polskich, w których warstwa muzyczna ginie pod jednostajnym basem uderzającym co 0,1 sekundy, jest po prostu męczące. Radio powinno oferować jakąś dynamikę, tymczasem dostajemy ścianę dźwięku, która brzmi jak awaria sprzętu, a nie przemyślany set.

• Brak umiejętności technicznych: Zabawa tempem i przyspieszanie utworów „na siłę” kompletnie mu nie wychodzi. Zamiast płynnych przejść i budowania klimatu, mamy do czynienia z chaosem, który obraża uszy każdego, kto ma choć minimalne poczucie rytmu.

• Targetowanie „pod chlew”: Odnosi się wrażenie, że audycja przestała być kierowana do normalnych słuchaczy, a stała się dedykowana wyłącznie najbardziej prymitywnej grupie odbiorców. To muzyka pod remizę, która promuje hałas zamiast jakości.

• Brak klasy i arogancja: Najbardziej uderzające jest jednak zachowanie prezentera wobec słuchaczy. Wyśmiewanie konstruktywnej krytyki na forum świadczy o ogromnych kompleksach i braku profesjonalizmu. Prawdziwy radiowiec potrafi przyjąć feedback, a nie drwić z ludzi którzy chcą podzielić się swoją opinią.
  • Intro „odstraszacz”: Oprawa dźwiękowa wejścia prezentera jest tak agresywna i nieprzyjemna, że wywołuje natychmiastowy odruch przełączenia kanału. To „przeszywanie umysłu” jest po prostu fizycznie męczące.

Podsumowanie

Obecnie sytuacja wygląda tak: słyszę ten charakterystyczny jazgot, niesamowite i epickie intro, rozpoznaję głos prowadzącego i natychmiast przełączam stację. Szkoda czasu na psucie sobie mózgu tym syfem.
Pozdrawiam oraz dodaje grafikę dla lepszej wizualizacji tego co pragnąłem przekazać wyrażając swoją opinię.

wiadomokto.jpg

• Super 10
  • Haha 3

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.