Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Powrót w szeregi SAMD Donda

Karaszka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: parekulek
Nick: Donda
UID: 39743
Data odejścia z frakcji: 26.08.2023
Dowód pobytu we frakcji:
image.thumb.png.b2fb3a4f3fbb9ee218a944f1b048b3cf.png
Stopień przy odejściu: Resident
Link do panelu kar: https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=Donda

ps. Wiem, że od odejścia minęło sporo czasu, ale chciałbym aby został uwzględniony mój długi staż we frakcji, służba którą starałem się wykonywać jak najlepiej, również pełniłem przez długi czas rolę szkoleniowca oraz przez chwilę funkcje lidera podjednostki frakcji, byłem osobą pokojową i miałem dobre relacje z każdym pracownikiem frakcji. Od momentu odejścia nie otrzymałem żadnej kary serwerowej.

Edytowane przez Donda
  • Super 2
  • Lubię to! 1
  • WOW! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.