Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Walentynki z ProjectFM!

Kajzersky

Rekomendowane odpowiedzi

g2XBHUQ.png

mSu4qkK.png

Witajcie. Ja jestem Advenced Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. W tym artykule przeczytacie relację z wydarzenia pod nazwą Walentynki z ProjectFM, które zorganizował zarząd serwerowego radia ProjectFM. Materiał został przygotowany z Junior Reporter @_yumisu_ oraz Reporter @matibfc... Zapraszam do lektury.

X7GzCDj.png

Dnia 14.02.2025 w siedzibie radia ProjectFM odbyła się wyjątkowa audycja z okazji Walentynek. W godzinach 21:00 - 23:00 prowadzący audycję Doświadczony Prezenter @Kugi rozbawiał graczy muzyką i różnymi mini eventami o serwerową gotówkę. Wśród eventów, były tak zwane szybkie paluszki, a pytania były związane z walentynkami. Przed główną nagrodą odbyła się zabawa "Zrób To Pierwszy" o 5.000$, którą poprowadził @Kjer0. Tę zabawę wygrały następujące osoby: @Szym9n4k, @yellowpreston, @Jahowski. Ostatnią zabawą było poszukiwanie czarnego pojazdu marki Pony, który został ukryty na mapie San Andreas. Podpowiedzi dla poszukujących podawane były podczas audycji. Ostatecznie zabawę wygrał @zabson, który odnalazł ukryty pojazd jako pierwszy, zgarniając przy okazji 15.000$. Pojazd był ukryty w tym miejscu.

nPlLnNf.png

LKZ38Vt.png

Przyszedł czas na wywiady. Pierwszy wywiad został przeprowadzony przez Junior Reporter @_yumisu_ z organizatorem wydarzenia @Kjer0.

Y: @_yumisu_ | S: @Kjer0

Y: Hej, Junior Reporter yumisu z Redakcji Prasowej Project News, czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: 
Oczywiście, że tak.

Y: W takim razie zaczynajmy. Jak w twojej ocenie wypadł event?
S: 
Event wypadł dobrze. Bez pomyłek, błędów i problemów technicznych. Praca z @Kugi to czysta przyjemność, też bardzo zadbał o organizację wydarzenia.

Y: Przechodząc do następnego pytania, to czy jesteś zadowolony z ilości graczy, którzy wzięli udział w evencie czy mogłoby być ich więcej?
S:
Osobiście uważam, że mogło być ich więcej, ale event ze znajdźkami porwał większość serwera. Mimo to frekwencja była zadowalająca i prawie wszyscy brali udział w naszych konkursach.

Y: Ostatnią aktywnością, jaką było szukanie pojazdu marki Pony, do wygrania było aż 15 000$. Czy uważasz, że ta kwota była dobrą kwotą?
S:
Szukanie Pony było naszym ostatnim konkursem. Jako współorganizator wydarzenia chciałbym dać jak najwięcej uczestnikom, aczkolwiek 15 000$ na ulicy nie leży. Nie spodziewałem się, że Pony znajdzie się tak szybko.

Y: Ile tak orientacyjnie czasu zajęło przygotowanie takowego eventu?
S:
Ciężko stwierdzić... cała organizacja trochę trwała, patrząc na moment podania pomysłu, do jego realizacji. Musieliśmy ustalić nagrody, dogadać się z SATC, co do darmowych kursów na bazę. Ustalić miejsce spotkania. Szczerze? Zajęło to 2 tygodnie bez stresu i napinki.

Y: Co najbardziej ci się podobało w całym evencie?
S:
Najbardziej mi się podobał niespodziewany widok pojazdów Project News razem z dronem. Latający dron po naszej bazie to coś pięknego.

r

Y: Czy audycja, którą prowadziłeś podczas eventu, była odpowiednia i spodobała się graczom?
S:
Bardzo chętnie odpowiedziałbym Ci na to pytanie, lecz nie ja prowadziłem audycję. Był to @Kugi. On był pomysłodawcą i głównym kierownikiem imprezy. Zorganizował absolutnie wszystko, ja i @LastoAkaRudy dopinaliśmy kwestie formalne.

Y: Czy planujecie w przyszłości zorganizować następne eventy serwerowe? Na przykład na dzień kobiet.
S:
Oczywiście, że tak! Czy dzień kobiet, tego nie wiemy, aczkolwiek jesteśmy otwarci na propozycje naszych Prezenterów oraz sami posiadamy głowę pełną pomysłów. Jeszcze dostaliśmy grające Pony, to dopiero nam poszerza możliwości. Możemy robić imprezy wszędzie!

Y: To by było na tyle, bardzo ci dziękuję za udzielenie wywiadu. Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić?
S:
Wielkie dzięki za zaproszenie do wywiadu. Przede wszystkim ogromne podziękowania dla @Kugi za organizację tego eventu. @LastoAkaRudy za pomoc w ogarnięciu nagród. @Suzannee, @TheDreamer, @zwinny., @Shaane za darmowe taksówki na wydarzenie. @Anon4 za latanie dronem po bazie. @AbuDhabi oraz @sajka wyróżniam za obecność od samego początku do końca wydarzenia. Ich taniec był nieprzerwany!

XGwBbve.png

Wywiad z uczestnikiem walentynkowej zabawy przeprowadzil Reporter @matibfc..

M: @matibfc.. | G: @Gabro

M: Witam, z tej strony Reporter matibfc. z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
G:
Witam, Adept Gabro z SA Road Assistance! Oczywiście, że tak! Zawsze jestem chętny do takich wywiadów oraz działań niosących pomoc.

M: Skąd dowiedziałeś się o wydarzeniu walentynkowym organizowanym przez ProjectFM?
G:
Gdy wszedłem na forum serwera, zobaczyłem, że ProjectFM organizuje jakieś wydarzenie związane z walentynkami, a ja bez udziału w jakimś evencie nie byłbym sobą!

M: Rozumiem. Co sądzisz o samym pomyśle wydarzenia? Podoba Ci się on?
G:
Pomysł wydarzenia? Myślę, że jest wspaniały! To dla graczy świetne urozmaicenie od prac dorywczych, frakcji itp. Lecz uważam, że wydarzenie mogłoby przyciągnąć więcej graczy, gdyby było lepiej wypromowane, na przykład na czacie serwera.

M: Jak się bawiłeś na tym wydarzeniu?
G:
Hmm, na wydarzeniu było naprawdę ciekawie. Zatańczyliśmy i pośpiewaliśmy. Podczas słuchania wspaniałej muzyki, którą puszczał nam prezenter Kugi, mogliśmy wziąć udział w "evencie", w którym mogliśmy zdobyć gotówkę serwerową. Było wspaniale!

M: Czy będziesz chciał znowu pojawić się na takim wydarzeniu, jeśli nadarzy się okazja?
G:
Oczywiście, chętnie wezmę udział, jeśli takie wydarzenie będzie organizowane.

M: Ode mnie to wszystko, dziękuję Ci za wywiad. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
G:
Tak, chciałbym pozdrowić wszystkich graczy ProjectRPG, a w szczególności członków frakcji SARA oraz organizacji Hotel California! POZDRO!AUVKk2o.png

g1

g2

g3

g4

To już byłoby wszystko. Mam nadzieję, że artykuł się Wam spodobał. Zachęcam do zapoznania się z innymi. Do zobaczenia!8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

Główny materiał: Advanced Reporter @Kajzersky
Zdjęcia: Junior Reporter @Anon4
Wywiad z organizatorem: Junior Reporter@yumisu
Wywiad z uczestnikiem: Reporter @matibfc..

Autoryzacja: Deputy Director @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.