Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer III Kajzersky

_yumisu_

Rekomendowane odpowiedzi

ktEU1Cf.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Z tej strony Junior Reporter @_yumisu_ z Redakcji Prasowej Project News. Mam okazję zaprosić Państwa na wywiad z graczem, jak i członkiem frakcji San Andreas Police Department @Kajzersky. Także bez zbędnego przedłużania zapraszam do przeczytania wywiadu. 

LKZ38Vt.png

Y: @_yumisu_ |   K: @Kajzersky

Y: Witam, z tej strony Junior Reporter @_yumisu_ z Redakcji Prasowej Project News. Czy ma Pan chwilkę na udzielenie mi wywiadu?
K: Dzień dobry, oczywiście, że tak. 

Y: W takim razie przechodzę do pierwszego pytania. Przedstaw siebie pokrótce. Czym się zajmujesz na co dzień?
K: 
Nazywam się Kacper, w kwietniu skończę 16 lat. Na co dzień chodzę do szkoły, 2 klasa liceum mundurowego. Moje zainteresowania to motoryzacja, rolnictwo, służby mundurowe oraz gry.

Y: Jak rozpocząłeś swoją przygodę z serwerem ProjectRPG?
K: 
Na początku grałem na konkurencji. Znudziła mnie ona, więc spróbowałem gry na nowym serwerze, jakim jest oczywiście ProjectRPG i tak sobie gram do dzisiaj.

Y: Jak wszyscy dobrze wiemy, pracujesz w strukturach San Andreas Police Department. Co nakłoniło cię, aby wstąpić w ich szeregi?
K: Chciałem poszukać odskoczni od zwykłego zarabiania na serwerze. Napisałem podanie, dostałem się i uważam, że była to dobra decyzja.

Y: Jaką pełnisz funkcję, jakie są twoje zadania i obowiązki w San Andreas Police Department, na stanowisku Police Officer III? 
K: Każdy ma takie same obowiązki, niezależnie od stopnia. Wyrabianie normy 300 minut i pilnowanie porządku na drogach San Andreas poprzez zabezpieczenie wypadków, dziur, drzew, skoczków bądź przeróżnych akcji RP. Do tego przeprowadzanie kontroli drogowych na osobach, które łamią kodeks ruchu drogowego. 

Y: Czy pamiętasz swoją dotychczasową największą akcję RP albo taką, która pochłonęła mnóstwo czasu i pomocy ze strony innych frakcji?
K: Takich akcji jest wiele, robionych zarówno przez osoby z biznesu Posorants Group, jak i przez zwykłych graczy. Ciężko je wszystkie zapamiętać. Mogę dodać, że wbrew pozorom najbardziej podobają mi się "przyziemne" akcje, pijany mężczyzna lub zwykła kolizja drogowa, gdzie dwa Janusze kłócą się, czyja jest wina.

KSzEhmo.gif

Y: Jakim pojazdem najczęściej patrolujesz i dbasz o bezpieczeństwo mieszkańców na ulicach San Andreas i dlaczego?
K: Przez długi okres patrolowałem radiowozem Ford Crown Victoria Slicktop. Aktualnie moim ulubionym jest nieoznakowany Elegant. Jego prędkość maksymalna, przyśpieszenie i skrętność są w mojej opinii bardzo dobre.

Y: Co byś wniósł do frakcji San Andreas Police Department lub na serwer, gdybyś miał taką możliwość, i dlaczego?
K: O San Andreas Police Department wiele powiedzieć nie mogę. Na serwer wprowadziłbym oczywiście nowe prace i pojazdy.

Y: Czy praca w San Andreas Police Department sprawia ci przyjemność? Czujesz satysfakcje lub dumę, z tego, że jesteś policjantem?
KOczywiście, dostałem szansę rozwijania się we frakcji i sprawia mi to przyjemność. Nigdy nie wbijam minut na siłę, zawsze robię to z uśmiechem na ustach.

P3lxrNa.gif

Y: I bardzo dobrze, takich osób właśnie potrzebujemy. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Chciałbym pozdrowić @.Xyz.@SzymQ@Barcik.@shvky, @Tomcio., @Martin*, @PsiN0s, @Shrepard oraz całą frakcję San Andreas Police Department.

Y: Dziękuję ci @Kajzersky za udzielenie wywiadu i wraz z naszymi czytelnikami życzymy dalszych sukcesów na serwerze oraz owocnej pracy, jak i awansów w San Andreas Police Department. 
K: Również dziękuję i dziękuję bardzo za życzenia.

XGwBbve.png

Szybkie strzały
Y: Psy czy koty?
K: Psy.

Y: Infernus czy Bullet?
K: Infernus.

Y: Jagody czy truskawki?
K: Truskawki.

Y: Piłka nożna czy piłka ręczna?
K: Piłka nożna.

Y: AK-47 czy M4?
K: AK-47.

XGwBbve.png

Także kochani to, by było na tyle w tym wywiadzie. Mam nadzieję, że wam się podobało. Dajcie znać w sekcji komentarzy, a ja zapraszam was do przeczytania innych ciekawych artykułów naszej Redakcji Project News. Do usłyszenia w następnych artykułach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

fvbM5Tq.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.