Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem TANZO

_yumisu_

Rekomendowane odpowiedzi

3frFaPH.pngmSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Junior Reporter @_yumisu_ z Redakcji Prasowej Project News. Mam zaszczyt zaprosić Was na wywiad z graczem @TANZO, czyli współzałożycielem organizacji Ciupak Family. Bez przedłużania zapraszam do przeczytania wywiadu.

LKZ38Vt.png

Y: @_yumisu_ T: @TANZO

Y: Witam, z tej strony Junior Reporter @_yumisu_ z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
T: Hej, oczywiście, że tak.

Y: Okej w takim razie na początek przedstaw nam pokrótce swoją personę.
T:
Normalny gracz, który ma problemy z internetem, odkąd pamięta.

Y: Drugie pytanie jest odnośnie do serwera. Jaki jest twój staż na serwerze ProjectRPG?
T: 
Obecnie mam przegrane 290h. W ciągu mojej 2-letniej przygody z projektem pewnie byłaby to większa liczba, ale na początku nie grałem zbyt często.

Y: Dobrze, a więc skąd pomysł na taki, a nie inny nick?
T: 
Kiedyś znalazłem kryształ w internecie, który nazywa się Tanzanit i jakoś tak wyszło.

dKXsO3x.png

Y: Jak określiłbyś swój majątek? Jest on zadowalający czy mógłby, być większy patrząc na twój przegrany czas.
T: Patrząc na mój przegrany czas, mógłby, być zdecydowanie większy, ale posiadam moje ulubione auto, jakim jest zr-350 prawie na full tune.

Y: Jak trafiłeś do organizacji Ciupak Family?
T: 
Trafiłem do tej organizacji poprzez dłuższą znajomość z obecnym właścicielem.

Y: Jakie są twoje obowiązki w organizacji, będąc zastępcą lidera?
T: 
Głównie pilnowanie, żeby nikt nie odwalał, by każdy był sprawiedliwie oceniany oraz jak najlepiej traktowany.

NcvkkII.png

Y: Jakie są twoje 2 pozytywne i 2 negatywne cechy?
T: Z moich pozytywnych cech to na pewno zdecydowanie, bycie  przyjaznym i pomocnym. Z negatywnych, to brak cierpliwości i do wielu spraw podchodzę zbyt obojętnie.

Y: Niedawno dołączyłeś w szeregi frakcji SARA. Jak się z tym czujesz i czy ci się to podoba?
T: Czuje się z tym naprawdę dobrze, bo pracuję się tam bardzo przyjemnie i wszystko jest w porządku.

wgMv7oc.png

Y: Dobrze, kończąc nasz wywiad, chciałbyś kogoś pozdrowić?
T:
Przede wszystkim chciałbym pozdrowić mojego kolegę i lidera organizacji @PlayboiCarti, który mnie zachęcił do spróbowania MTA i grania na serwerze oraz wszystkich członków naszej organizacji Ciupak Family.

XGwBbve.png

A Wam drodzy czytelnicy dziękuję za przeczytanie tego wywiadu i gorąco zapraszam do zapoznania się z jakże równie ciekawymi artykułami naszej Redakcji Project News

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Up7D8Xs.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.