Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Manana Amnesji

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

hc7J178.png

1436116075_artyku.png.8718946acad3f956cf4ad47a6f600414.png

Witam was serdecznie w kolejnym artykule z serii - "Pojazdy Graczy"! Dziś zerkniemy na pewną Manane należącą do gracza o nicku Amnesja

Zapraszam do zapoznania się z wywiadem!

wywiad.png.746ce033b8ecde23a3aa29e0c5cad9ad.png

R - Redaktor: @Rafaal U - Uczestnik wywiadu: @Amnesja

R: Witaj, jestem Pressman Rafaal z Lion News. Miło mi cię poznać

U: Witam, bardzo mi miło że mogę wziąć udział w wywiadzie.

R: Zaczniemy więc standardowo od pytanka.. Jakimi autami jeździłeś przed zakupieniem Manany?

U: Historia moich poprzednich pojazdów jest następująca... Kupowałem je czyste robiłem z nich projekty i je sprzedawałem. 

R: Więc byłeś handlarzem, rozumiem. Dlaczego zdecydowałeś się zatrzymać akurat tę Manane?

U: To była decyzja podjęta przez przypadek, spojrzałem na nią na giełdzie i po prostu mi się spodobała. Wtedy postanowiłem zatrzymać ją na dłużej.

R: Co zmieniłeś w niej od kupna?

U: Mam go od dwóch dni i zrobiłem w nim tylko przyciemniane szyby.

R: A co posiadała podczas zakupu?

U: Jak ją kupowałem posiadała Silnik 2.1 Diesel, turbodoładowanie piątej generacji, komputer pokładowy wersji czwartej, turbo nabite do 2.0 Bara, program 1000 pkt, gwintowane zawieszenie. Z wizualnych posiadała felgi, halogeny, spoiler, wydech oraz progi.

R: Planujesz coś w niej jeszcze zmienić?

U: Mam duże plany co do tego pojazdu, ponieważ chce jej zamontować jeszcze: Instalację LPG, zestaw wyścigowy 3, kolorowy licznik, kolorowe lampy oraz nitro V5. Mam zamiar zostawić ją dla siebie, Chcę aby była moim pojazdem codziennym i nadającym się na różne zloty.

R: Dziękuje ci bardzo za odpowiedzi, tym czasem będę się już zbierać. Do następnego.

U: Na razie!

galeria.png.4fc0368d12f819a1399334f1eb1d225d.png

cD62pdg.png

xMRjwmk.png

RjVvCyX.png

Chciałbyś pochwalić się swoim pojazdem szerszemu gronu? Może być to samochód, motor, łódź a nawet samolot! Zgłoś się do @Rafaal!

gpyLnIM.png.0bf283b1e2ee0ecabe4f263760a2c55a.png

Autor: @Rafaal

Korekta: @gereq

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.