Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Adeptem Arbez z frakcji SATC

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

FRxdS0X.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter @Anon4z Redakcji Prasowej Project News. Dziś moim i Państwa gościem będzie Adept @Phantom. z San Andreas Transport Corporation.

LKZ38Vt.png

A: @Anon4 | P: @Phantom.

A: Witam, z tej strony Junior Reporter @Anon4z Redakcji Prasowej Project News. Czy miałbyś chwilkę na udzielenie mi wywiadu?
P: Cześć, z tej strony Adept @Phantom.z San Andreas Transport Corporation. Oczywiście, że mam chwilę, możesz śmiało zadawać pytania.

A: Dobrze, czy chciałbyś opowiedzieć nam coś o sobie?
P: Oczywiście! Nazywam się Patryk i jestem praktykantem w zawodzie mechanika pojazdów spalinowych. Jestem w pierwszej klasie, ponieważ, najpierw byłem w technikum, a potem przeniosłem się do szkoły zawodowej. Lubię jeździć na rowerze oraz spędzam dużo czasu aktywnie.

A: Czym się interesujesz?
P: W sumie to mechaniką oraz motoryzacją. Interesuję się również boksem, nawet uczęszczałem na treningi, ale z czasem przestałem. Można też powiedzieć, że pasjonuję się tematyką rowerową.

A: Jak rozpoczęła się Twoja historia z MTA i serwerem ProjectRPG?
P: Moja przygoda z MTA to ciekawa sprawa. Widziałem, jak mój brat grał w MTA, a ja wtedy jeszcze nie wiedziałem, że może być aż tak interesujące. Zawsze udawałem w grach fabularnych, że tam mam MTA, i robiłem tuning pojazdów w taki sposób, w jaki się wtedy robiło, myślałem, że to jest fajne. Jeśli chodzi o ProjectRPG, to również ciekawa historia. Nie planowałem tam grać, ale ostatecznie mam konto od 2023 roku i tak się złożyło, że wróciłem na scenę MTA po półtorarocznej przerwie.

YXfEDNF.gif

A: Od niedawna jesteś w frakcji SATC. Jak widzisz swoją przyszłość w tej frakcji?
P: Tak, dołączyłem niedawno, a dokładnie to wczoraj. Jakie mam plany? Chciałbym dojść jak najwyżej i dobrze się bawić, bo o to tu przecież chodzi, prawda?

A: Dlaczego wybór padł akurat na tę frakcję?
P: Ponieważ według mnie jest to ciekawa frakcja i nie jest nudna.

VllHldr.gif

A: Gdybyś nie wybrał SATC, to jaką inną frakcję byś wybrał?
P: Myślę, że SAPD albo SARA.

A: Jakie masz dalsze plany związane z serwerem ProjectRPG?
P: Na pewno zdobyć mój wymarzony samochód, jakim jest Infernus.

S1IeLTY.png

A: Dobrze, na koniec: czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Oczywiście, serdecznie pozdrawiam wszystkich znajomych, oraz całą frakcję SATC!

A: Dziękuję za udzielenie wywiadu oraz życzę miłego dnia!
P: Również dziękuję!

XGwBbve.png

SZYBKIE STRZAŁY

A: SATC czy SARA?
P: SATC.

A: Laptop czy komputer?
P: Komputer.

A: Bullet czy Cheetah?
P: Cheetah.

A: Lays czy Top?
P: Lays.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę, do zobaczenia w następnych wywiadach/artykułach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

zVYrcYO.pnganon.png?ex=67b464e3&is=67b31363&hm=e7bee6d44e3f9accdfe9e74d380788be44713867bdbb47265e3dd0620452c3aa&=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.