Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

bielak1

Rekomendowane odpowiedzi

Login: bielak1
Nick oskarżonego: FiQs
Powód skargi: Niesłusznie nadane ostrzeżenie
Data zdarzenia: 12.02.2025
Dowody: ponizej ss
Opis sytuacji: Wystawiłem auto na sprzedaż na giełdzie za cene jaka uwazam ze jest warte, a dostałem ostrzeżenie za wprowadzanie graczy w błąd w cenie aut? niby co to jest za powód? auto za 26k salonowo z dodatkowymi modyfikacjami i 45k to za duzo? to mam pytac za kazdym razem administracje czy to jest dobra cena? to moze tez dajcie ostrzezenie osobie ktora mi go za podobną cene sprzedała? bo to przecież niezgodna cena z salonem? 

12344.png

Czy nie słuszne to bym się delikatnie kłócił ze względu na zmiane tej kwoty która widnieje na screenshot'cie, warn jest tylko ostrzeżeniem o podawaniu błędnej kwoty wartości tego pojazdu. Oczywiście w ceny na giełdzie nie ingerujemy, w tym wypadku to ostrzeżenie dużo nie zmienia jest to po prostu rada na przyszłość dla Ciebie jako świeżego gracza. Ponadto poinformowałeś zainteresowanego gracza o większej wartości tego pojazdu.

Jak napisał członek administracji - nie ingerujemy w pojazdy, które są wystawione na giełdzie. Zatem nie wiem dlaczego w tej sytuacji zostało wystosowane ostrzeżenie.

Nie zmienia to faktu, że ostrzeżenie jest widoczne tylko dla gracza - tu po prostu nie powinno mieć to miejsca.

Ze względu na niską szkodliwość czynu upominam Supportera, by nie zabierał się za takie sprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.