Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kartun

Valentino27

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Valentino27
Nick oskarżonego: Kartun
Powód skargi: prawko bez podowu
Data zdarzenia: image.thumb.png.aed83179fae36bd4032b39c2733274c2.png
Dowody: -
Opis sytuacji: Robiłem aplikacje i jechałem sobie z ls do sf co prawda uderzyłem w @malysz który jechał nrg  ale go za to go przeporsiłem i oddałem kase lecz on nie napisał na mnie roeporta więc nie wiem skąd moja kara zabrania prawka na 4dni . Stwierdziłem ze napisze do @Kartuni zapytam z jakiej racji dostałem prawko i może on by mnie uświadomi bo żaden gracz do mnie nie napisał że go staranowałem ale nasz bohater zaraz po napisaniu do niego wyszedł z serwera na discordzie w wiadomości prywatnej też nie odpisuje więc stwierdziłem że napisze skargę bo zapewne nie odpisze mi jak cywilizowany człowiek i nie wytłumaczy zaistniałej sytuacji. Jeśli rzeczywiście zrobiłem coś złego lecz nie wiem co oczekuje pokazania mi dowodu w tej sprawie jeśli nie proszę o zdjęcie kary. Dziękuje pozdrawiam czytelników 🙂

Uszanowanie Supporter Kartun.

Kare w formie zabranego prawa jazdy otrzymałeś, przez wjechanie na przeciwny pas, po czym uderzyłeś we mnie, nie przeprosiłeś ani nie zapłaciłeś za to, w związku z tym nadałem karę. Sytuacja miała miejsce przez Easter Tunnelem z Los Santos do San Fierro, gdybyś przeprosił/zapłacił, nie byłoby kary, lecz w tym wypadku tak się nie wydarzyło, kara uważam, że jest jak najbardziej słuszna, tyle ode mnie myślę, że wszystko odpowiednio wyjaśniłem, jeśli nie to napisz swoje pytania.

Jedyne z kim sie mijałem w tunelu obok lotniska to z jakimś sultanem w którego nie uderzyłem co prawda było blisko a z racji ze jeżdzę na aplikacji to zawsze płace osobą w które uderzę i od innych oczekuję tego samego i jak możesz zauważyć na mojej liście kar w ostatnim czasie dostałem tylko prawko na 1 dzień a gram praktycznie codziennie od grudnia więc jednak o coś to świadczy o mojej jeździe i zachowaniu na drodze nie patrząc na kulturę której czasem mi brakuje 

No i jak można zauważyć na nagraniu jechaliśmy obydwoje prawie środkiem drogi ale widać że ja jechałem bardziej pod prąd i zauważ że mnie nic to nie ruszyło i na moim ekranie w czasie uderzenia cię nie dotknołem i poprostu jechałem dalej na nagraniu ewidentnie widać jak mnie przeteleportowało dalej i u mnie nie było kolizji 

Zauważ jedną ważną rzecz, gdybyś jechał swoim pasem, to by nie doszło do kolizji. Desynchronizacja MTA to nie jest zależna ode mnie, jak ona wygląda. U mnie uderzyłeś, to nadałem kare, u ciebie nie uderzyłeś we mnie. Dowodu nie masz ze swojej strony, że wystąpiła ta desynchronizacja.

nie potrzebuje dowodu z mojej strony bo widać ewidentnie że u mnie nie uderzyłem prędkości kompletnie nie straciłem ani nie doszło do poślizgu czy innego efektu uderzenie w ciebie co prawda delikatnie mi sie wjechało pod prąd ale nie możesz mi mówić że to tylko moja wina bo ty też nie jechałeś do końca swoim pasem uważam ze powinieneś mi zdjąć kare i dyskusja powinna się skończyć ( patrząc na reakcje pod moimi odpowiedziami jednak gracze są po mojej stronie )

Na nagraniu jasno widać desynchronizacje.. (Gracz po zderzeniu, został natychmiastowo teleportowany tam, gdzie był na swoim ekranie). Supporter powinien był wiedzieć, że takie sytuacje występują i gracz nie ma na nią wpływu. Jak mógł przeprosić, skoro u niego nic się nie stało? 

Kara zostaje unieważniona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.