Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana  Skarga na Speedrunner_LHR - oskarżony przez Kujawski

Kujawski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Speedrunner_LHR
Data zdarzenia: 08.02.2025 okolice godziny 23:30
Opis zdarzenia: Witam, w dniu wczorajszym zrobiłem z kolegami RP w którym to odgrywaliśmy pseudo warsztat w którym to moje auto zostało jeszcze bardziej zepsute niż przyjechało. Ale mniejsza, po przyjeździe policji oraz odegraniu że auto jest niezdatne do jazdy przyjechał ww. pracownik. Z początku nie zaglądałem gdzie pracownik zabrał mój pojazd gdyż było to dla mnie logiczne że pojazd po RP zabieramy na przechowalnię. Natomiast dzisiaj wchodzę na serwer i się okazuje że auto stoi na pp z powodem "Pojazd porzucony". No ja przepraszam to jest jakiś żart? jak auto może być porzucone skoro stałem obok, tym bardziej że od policjanta który wysyłał zgłoszenie do SARA otrzymałem odpowiedź iż wspominał on w zgłoszeniu że jest to akcja RP. Proszę o zwrot 500 dolarków za wyciągnięcie auta z pp.

Pozdrawiam
Dowody: Logi oraz ta focia

image.png.da82c58afcbffe0a6fff352f4c509b18.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.