Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

KlakierSzary

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MaciekProDrifter
Nick oskarżonego: Kjero czy jakoś tak
Powód skargi: kompletny brak kompetencji 
Data zdarzenia: dzisiaj
Dowody: 
wiem że od apelacji nie powinno pisać się skarg aczkolwiek chodzi o całą wystuację

Opis sytuacji: 
Dnia 09.02.2025r gracz o nicku Gibon pisał przez ponad 10 minut że dostał niesłusznie prawko, znudziło mnie to bo ile można wałkować ten sam temat i napisałem mu "nie becz, pisz apelke." 
Po kolejnych +/- 10 minutach nieudolny supporter nadał mi karę "
Brak kultury, prowokacje na /g",   
Supporter po rozmowie oraz odpowiedzi okazuje się że ZDUBLOWAŁ karę z wczoraj.

Wyciszenie
 KlakierSzary
Od: 8 Lutego 2025, 23:33
Do: 9 Lutego 2025, 11:33
bk na /g  Puczy
Nieaktywna

Napisałem więc apelację gdyż nie uważam aby słowa "nie becz" były tak wielką prowokacją aby nadawać kare za ten czyn, apelacja oczywiście została odrzucona gdyż supporter od 7 boleści nie zauważył poprzedniej kary i odnosił się do całokształtu:

Brak kultury odnosi się do kilku wiadomości wstecz. Nieładnie nazywać gracza synonimem niedopałka, nawet jeśli obraził kogoś Ci bliskiego.

Nie rozumiem dlaczego moja apelacja została odrzucona za coś za co nie miał prawa mnie ukarać ani faktu że nadał mi karę którą odbyłem dnia poprzedniego, aczkolwiek mam nadzieję że po tej skardze nauczy się czytać, i będzie patrzył co robi.

Uważam że kara nie jest w żadnym stopniu nałożona słusznie a supporter nie powinien nadawać kar wyciszenia bo nie potrafi czytać, miłego dnia życzę
Ps. Nie mam zamiaru odpowiadać na wypociny supportera w skardze, czekam na decyzję rcona

W apelacji nie wiedziałeś za co brak kultury, dlatego w odpowiedzi otrzymałeś wyjaśnienie.

Kara nie jest zdublowana. Owszem, brak kultury odnosił się do wiadomości, za którą dostałeś już karę. Po zwróceniu uwagi przeprosiłem i edytowałem powód. Każdy ma prawo do pomyłki, na szczęście nie trzeba było unieważniać kary, ponieważ niedopatrzenie dotyczyło jednego z dwóch powodów.

Godzinę temu, KlakierSzary napisał:

Napisałem więc apelację gdyż nie uważam aby słowa "nie becz" były tak wielką prowokacją aby nadawać kare za ten czyn

A ja uważam i za to zostałeś ukarany.

A tak przy okazji.
§2 Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

35 minut temu, Kjer0 napisał:

W apelacji nie wiedziałeś za co brak kultury, dlatego w odpowiedzi otrzymałeś wyjaśnienie.

Wiedziałem za co, bo ani razu nie zachowałem się niekulturalnie, wiedziałem że ukarałeś za coś co sobie albo wymyśliłeś w głowie albo za dzień wczorajszy.
Nie zarzucaj komuś niedopatrzenia czy braku wiedzy, bo tylko ty się tutaj tym wykazałeś, pozdrawiam cieplutko

36 minut temu, Kjer0 napisał:

A ja uważam i za to zostałeś ukarany.

Nie oszukuj osób sprawdzających, gdybyś uznał to za wystarczającą prowokacje to nie szukałbyś dalej, i nie popełniłbyś dzisiejszego błędu, karę nadałeś mi głównie patrząc na dzień wczorajszy a teraz próbujesz wskórać cokolwiek.

A tak przy okazji.
§2 Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Nie wiem po co to daje, tak samo jak ty nie wiesz po co to dałeś więc 1:1

39 minut temu, Kjer0 napisał:

Po zwróceniu uwagi przeprosiłem i edytowałem powód.

40 minut temu, Kjer0 napisał:

W apelacji nie wiedziałeś za co brak kultury,

Dodam tylko jeszcze że to ty nie wiedziałeś, dopiero jak ci uwagę zwróciłem to poprawiłeś łaskawie powód.

Nie jestem w stanie zrozumieć sytuacji, w której to gracz zostaje ukarany karą wyciszenia za napisanie "nie becz" - bez przesady, bądźmy dla siebie ludźmi. 

Kara zostaje unieważniona, a Supporter zostanie ukarany wewnątrz administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.