Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Sultan Pawexa26

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

mbNWfyP.png

15767158_artyku.png.9dcdabbafe62116dfc413eb8f42fd838.png

Witam w kolejnym artykule z serii - Pojazdy Graczy! Dziś zajrzymy do Pawexa, który zgłosił się do mnie z chęcią pokazania wam swojego pojazdu - Zapraszam!

wywiad.png.3437efa3124df0455c57459786d649bb.png

R - Redaktor: @Rafaal U - Uczestnik wywiadu: @Pawex26

R: Witam, jestem Rafaal. Redaktor w Lion News.

U: Cześć, bardzo mi miło.

R: Zaczniemy więc od pytanka: Czym jeździłeś przed zakupieniem tego Sultana?

U: Historia moich aut nie jest zbyt bogata, po zaczęciu gry na serwerze swoje pierwsze zarobione pieniądze wydałem na Perenniala, który jest ze mną do tej pory i nigdy nie zamierzam go sprzedać. Posiada on stosunkowo niski id bo jest to 1379 a od momentu zakupu nie zostało w nim nic zmienione i zostanie do końca taki jakiego go kupiłem. Kolejnym moim autem był Boxville pamiętam, że czekałem na niego w każdym możliwym momencie, aż do tego jednego razu gdy udało mi się go kupić. Posiada ma silnik 1.3 ale jak to auto do pracy, więc nie powala osiągami, na razie też zostaje ze mną. Kolejnym autem które zakupiłem był Elegant, zakupiłem go dosłownie przypadkowo gdyż chciałem w salonie kupić Stratuma ale na moje nie szczęście kliknąłem o raz za dużo i kupiłem właśnie te auto, ponieważ nie było to auto które chciałem sprzedałem je od razu po zakupie za niewielką gotówkę i Sadlera którego po czasie również sprzedałem z zyskiem. Po tym wszystkim zakupiłem Stratuma było to moje wymarzone auto jak na tamtą chwilę, zakupiłem go od gracza za myślę odpowiednią kwotę jak na tamten okres. Cieszyłem się nim dosyć długo ponieważ miałem go ponad miesiąc, po upływie tego czasu bardzo spodobał mi się Sultan a żeby szybciej go zdobyć postanowiłem Stratuma sprzedać i na tym kończy się historia moich aut przed Sultanem.

R: W jaki sposób doszło do decyzji o zakupie Sultana?

U: Na Sultana zbierałem trochę czasu, na kutrach spędzałem 90% rozgrywki w tamtym okresie tylko po to aby jak najszybciej zarobić właśnie na Sultana. Część kwoty pożyczyłem od kolegi, gdyż bardzo chciałem zostać posiadaczem mojego wymarzonego Sultana. I tak oto nadszedł dzień w którym go zakupiłem. Pojazd odkupiłem od gracza o nicku zielonatrawa za dobrą kwotę jak za te auto z tym tuningiem. A kupiłem go, ponieważ był to pojazd który bardzo mi się podobał i bardzo chciałem go mieć.

R: W takim razie.. Jaki tuning posiadał?

U: Sultan podczas zakupu posiadał: silnik 3,7 czyli najmocniejszy silnik dostępny dla tego auta, komputer pokładowy czwartej generacji, turbodoładowanie wersji 5, Felgi, wloty, zderzak przód i tył (nie pamiętam ich nazwy) LPG 75l i przyciemniane szyby na 100%, oraz żółte lampki.

R: Zmieniałeś coś w nim po zakupie?

U: Sultan z mojej strony otrzymał bardzo mało zmian. Jedną z nich była zmiana koloru na ciemny szary lecz po chwili namysłu jednak wróciłem do koloru w którym był podczas zakupu, a był to kolor czarny. Kolejną modyfikacją było dodanie spoilera, lecz on tez ostatecznie został zdemontowany, i Sultan w sumie jest taki jaki był podczas zakupu.

R: Planujesz kupić jakąś nową furkę w przyszłości?

U: Co do planów na przyszłość, na razie nie mam nic konkretnego. Posiadam jakiś małe plany na zakup aut które mógł bym postawić pod domek aby fajnie się tam prezentowały, lecz aby to zrobić trzeba uzbierać nie małe fundusze. Również gdzieś z tyłu głowy chciał bym uzbierać na inne bardzo szybkie auto np. Turismo bądź Infernus ale są to bardzo odległe plany o których na razie nie myślę za bardzo tylko mam ja pod uwagą. A jeżeli mam na coś zbierać teraz to był to Vincent z fajnym vizu aby mógł bardzo fajnie prezentować się przy domku bądź na bazie organizacji.

R: Dziękuję ci bardzo za czas który mi poświęciłeś. Wierzę że niedługo przyjedziesz do nas z nowym nabytkiem!

U: Dzięki, pozdrawiam!

galeria.png.b93be8d48df9c172cdc339446460f6e1.png

StTVsQv.png

cLCw6BJ.png

RLn1ww5.png

jR41fY4.png

informacje.png.57857fc7e187933905941aa58afd8025.png

Chciałbyś pokazać swoją gablotę szerszej publiczności? Odezwij się do @Rafaal a znajdziesz się w kolejnych artykułach!

gpyLnIM.png.aacda14fb607c7b096843f6a0010e5a8.png

Autor: @Rafaal

Korekta: @gereq

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.