Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WorkVS-KS19x (06.07)

golab

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 86645
Login: xdxd0100
Nick oskarżonego: WorkVS-KS19x
Powód skargi: kradzież pieniędzy z konta organizacji, liczne oszustwa majątkowe oraz kupno majątku
Data zdarzenia: od kiedy był liderem organizacji Les Ombres czyli od 30 czerwca 2024 aż do 30 października 2024 roku. A transakcje aż po dziś dzień
Dowody: wyciągi z konta organizacji Les ombres + logi
Opis sytuacji: Witam, pisze tą skargę ponieważ gracz dopuścił się niedopuszczalnej rzeczy czyli okradł organizację na +/- 600k. Proszę o prześwietlenie jego transakcji oraz wyciągu z konta organizacji bo wiem że gracz ma swoje za uszami a wie że gdyby nie pewna sytuacja skargi by nie bylo. W dodatku gracz wzbogacił się bardzo dużo względem innego (jakieś 2.5/3kk) i posiada z nim bardzo dużo podejrzanych transakcji na autach jak i na posiadłościach także proszę o ich prześwietlenie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @WorkVS-KS19x

Siema wiadomo ze chodzi o wille którą wam wykampiłem. Jestem v-liderem org ponieważ miałem bana i bylem zmuszony oddać go GSP. prowadzimy razem org jest baza jest wszystko lux ale no nw myślałem że skarge bedziesz pisać z mulciaka lecz tego nie zrobiłeś troche mnie bawi wasze zachowanie z ciągłym wyzywaniem mnie a tera się dziwicie że wam bazę kampię widomo o fake logach i podszywaniu się twoim ale nic z tym nie zrobię raczej bo tera i tak grasz z innego serialu z powodu bana . Ale to zostawimy na inną skargę czekam na wypowiedz adm w tej sprawie dziś wpłaciłem na konto org sporą sumę i tak więc Pozdrawiam serdecznie

Witam, Cię graczu WorkVS-KS19x. Powiedz mi jak to się stało że wymieniłeś pojazd Feltzer STR (VUID: 13927) warty około 1.2kk za Flash (VUID: 4768) warty na ten moment jakieś 2kk. Skoro mniej więcej pół roku wcześniej wymieniłeś pojazd Turismo (VUID: ?) FT za Flash (VUID: 4768). Stwierdziłeś że wymienisz tego Flasha za Jester (VUID: 5692) którego nie dawno sprzedałeś w trade za Feltzera + dużą ilość gotówki (+/- 1.5kk). Wnioski są z tego takie że Jester był liczony na 3kk lecz sprzedałeś go za kwotę 2.7kk (licząc Feltzera 1.2kk). Wychodzi na to że kupiłeś tego Flasha za kwotę 1.2kk. Więc powiedz mi proszę jak do tego doszło. Proszę także o prześwietlenie wszystkich transakcji gracza WorkVS-KS19x, sprawdzenie poprzednich właścicieli posiadłości o ID: 78 oraz ID: 191, co się z nimi stało oraz jak wszedł w ich posiadanie. Pozdrawiam.

Odnosząc się do wszystkich zarzutów w stronę oskarżonego rażącym faktem jest to, że z konta organizacji zniknęło po przeliczeniu większych przelewów 450.000$ i ta kwota została uregulowana przez oskarżonego dopiero po napisaniu na niego skargi. Za ten czyn zostanie on ukarany finansowo, a dokładniej to będzie to 10% tej kwoty, czyli 45.000$, które będzie musiał przelać na konto Adm.RCON.

Patrząc na wymiany o których wspomina autor skargi można przyczepić się do jednej, a dokładniej to do wymiany flasha VUID 4768, który został zakupiony za +/- 1.2kk (żadnego pojazdu nie da się wycenić bardzo dokładnie ze względu na bardzo zmienny rynek pojazdów na tzw. "id") gdzie niecałe pół roku wcześniej został on sprzedany za +/- 2.3kk.

Mamy tutaj różnice w okolicach 1-1.1kk w ciągu dosyć krótkiego okresu patrząc na to, że miesiąc później (początek marca 2025r.) flash o podobnym VUID oraz o praktycznie identycznym tuningu został zakupiony za niecałe 1.9kk (w miesiąc praktycznie niemożliwa jest taka zmiana wartości pojazdu patrząc na to, że nie został on w żaden sposób zmieniany tzn. nie zostały wprowadzane do niego żadne aktualizacje, które mogłyby podnieść drastycznie jego cenę).

Oskarżony @Zaher ma obowiązek dopłacić dla gracza UID: 1470 600.000$ w ciągu miesiąca od dnia dzisiejszego. Jest to wyrównanie transakcji do +/- realnej wartości rynkowej bazując na transakcjach innych graczy.

Dodatkowo tak jak wyżej wspomniałem oskarżony ma do zapłacenia 45.000$ kary na konto Adm.RCON w związku z przywłaszczeniem pieniędzy organizacyjnych. Przelew należy wykonać na konto ARCON poprzez bank w Los Santos na UID 30077. Czas na wykonanie przelewu od dzisiaj do 06.07.2025r. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.