Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Vortex*kuba

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 93132
Login: matibfc..
Nick oskarżonego: @Vortex*Kuba
Powód skargi: Niszczenie mienia organizacji oraz brak zwrotu kosztów za ogarnięcie pojazdu.
Data zdarzenia: 08.02.2025
Dowody:  https://imgur.com/a/eFcn2HJ
Opis sytuacji: Gracz pozostawił pojazd marki greenwood na parkingu policyjnym. Pojazd był doszczętnie zniszczony  oraz niezatankowany. 
Koszty zostały wyrządzone na kwotę 2444,98$ + 50% doliczki regulaminowej czyli łącznie  3667,47$.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @Vortex*Kuba

5 minut temu, matibfc.. napisał:

UID: 93132
Login: matibfc..
Nick oskarżonego: @Vortex*Kuba
Powód skargi: Niszczenie mienia organizacji oraz brak zwrotu kosztów za ogarnięcie pojazdu.
Data zdarzenia: 08.02.2025
Dowody:  https://imgur.com/a/eFcn2HJ
Opis sytuacji: Gracz pozostawił pojazd marki greenwood na parkingu policyjnym. Pojazd był doszczętnie zniszczony  oraz niezatankowany. 
Koszty zostały wyrządzone na kwotę 2444,98$ + 50% doliczki regulaminowej czyli łącznie  3667,47$.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @Vortex*Kuba

1 to tak. zacznę od tego gdyż ty mi nie oddałeś kasy za flasha. to ja ci za grennwooda 2 rzecz. jest  źle napisany wzór. bo zamiast mi napisać w grze to mnie oznaczasz 3 sprawa i ostatnia oddam ci kasy jak ty mi oddasz za flasha  do którego nie umiesz sie przyznać..

11 minut temu, Vortex*Kuba napisał:

1 to tak. zacznę od tego gdyż ty mi nie oddałeś kasy za flasha. to ja ci za grennwooda 2 rzecz. jest  źle napisany wzór. bo zamiast mi napisać w grze to mnie oznaczasz 3 sprawa i ostatnia oddam ci kasy jak ty mi oddasz za flasha  do którego nie umiesz sie przyznać..

Jeżeli posiadasz dowody na  flasha to je przedstaw tutaj. Drugą sprawą jest to że cię poinformowałem w grze o skardze na forum tylko nie mogłem tego wkleić na imgura, nie wiem dlaczego. A trzecia sprawa? Już wspomniałem na początku co masz zrobić.

.

7 minut temu, matibfc.. napisał:

Jeżeli posiadasz dowody na  flasha to je przedstaw tutaj. Drugą sprawą jest to że cię poinformowałem w grze o skardze na forum tylko nie mogłem tego wkleić na imgura, nie wiem dlaczego. A trzecia sprawa? Już wspomniałem na początku co masz zrobić.

niestety. ale nie mam zd gdy go wyciągam z pp.2 rzecz proszę o nie oznaczanie mnie o tym że mnie poinformowałeś jak masz zd ze mnie poinformowałeś to prosze je tu wkleić. 3 . i ostatnia sprawa to że nie musiałeś używać sary do przewozu i za tą sare ci nie zaplacę to na tyle żegnam. 

4 minuty temu, Vortex*Kuba napisał:

niestety. ale nie mam zd gdy go wyciągam z pp.

No to jak nie masz zdjęć  z wyciągnięcia pojazdu to nic nie zrobisz. 

2 rzecz proszę o nie oznaczanie mnie o tym że mnie poinformowałeś jak masz zd ze mnie poinformowałeś to prosze je tu wkleić. 

To nie ma znaczenia czy cię oznaczę w poinformowaniu o skardze czy napiszę na PV do ciebie, to nie ma różnicy. Administracja akceptuje obie formy. 

3 . i ostatnia sprawa to że nie musiałeś używać sary do przewozu i za tą sare ci nie zaplacę to na tyle żegnam. 

Musiałem wzywać SARA  do pojazdu ponieważ nie było  możliwości uruchomienia jego z powodu stanu do jakiego go doprowadziłeś, czekam na odpowiedź administracji bądź na zwrot wyczekiwanych pieniążków, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.