Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na odklejony

KlakierSzary

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 62613
Login: MaciekProDrifter
Nick oskarżonego: Odklejony
Powód skargi: bark poszanowania pojazdów organizacji, brak chęci zapłaty za wyrządzone szkody
Data zdarzenia: 06.02-07.02.2025r
Dowody: 
Przechwytywanie2.PNG.83a3b9af2818f9660890abbd86adb414.PNG
id pojazdów w których wymieniany był akumulator a ostatnim kierowcą był gracz odklejony:
39142, 43253, 38757, 28145, 26107, 49633, 15428
oraz uszkodzone, porzucone na urzędzie ls turismo
https://imgur.com/a/BQ4SxU0
Przechwytywanie4.PNG.6f0b21cec272779faf694205d8477151.PNG
Opis sytuacji: Po wejściu na serwer odkryłem że wiele pojazdów z bazy organizacji ma rozładowany akumulator, na każdym z nich ostatnim kierowcą był gracz odklejony.
Po chwili zorientowałem się że na bazie nie ma również mojego pojazdu marki turismo, oczywiście ostatnim kierowcą był gracz Odklejony.
Po wypisaniu kary na dc organizacji, zostałem przez niego poinformowany że nie ma on zamiaru płacić za wyrządzone szkody

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
Przechwytywanie.PNG.1699d1f52937d12896d613fcefd20dbd.PNG

Przechwytywanie3.PNG.3c2eeebf278d5ab9871c104f1ae7336f.PNG

Łączna kwota naprawy pojazdów to 1.4k, nie robiłem ssów pojazdów z rozładowanym akumulatorem dlatego rozumiem że może to zostać nieuznane.
W przypadku gdy tak się stanie to naprawa i tankowanie pojazdu marki turismo (nie licząc lpg bo się ss zgubił) wyszła 749,53.
W obydwu przypadkach chciałbym jednak skorzystać z opcji regulaminowej:
18.7. Zezwala się na nałożenie kary za zniszczenie mienia organizacji w postaci pokrycia wszystkich kosztów + 50% tej kwoty.
Co spowoduje wzrost tych kwot do 2.1k (w przypadku uznania akumulatorów) bądź 1124,29 (w przypadku samego turka)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.