Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem D4rkNight

Mendozza

Rekomendowane odpowiedzi

np3d0e2.pngmSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Trainee @Mendozza z Redakcji Prasowej Project News. Dziś wywiadu udzielił nam gracz  @D4rkNight. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z artykułem.

LKZ38Vt.png

M: @Mendozza | K: @D4rkNight

M: Witam, Trainee @Mendozza z Redakcji Prasowej Project NewsCzy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Oczywiście.

M: Super! Na dobry początek opowiedz nam coś o sobie.
K: Siemanko! Mam na imię Eryk mam 17 lat w maju obchodzę swoje 18 urodziny. Interesuję się motoryzacją oraz muzyką. W wolnym czasie lubię sobie popykać na serwerze. Swoją przygodę zacząłem w 2020 roku, gdzie stawiałem swoje pierwsze kroki na serwerze.

M: Wspominałeś, że interesujesz się motoryzacja, co dokładnie masz na myśli?
K: Lubię kolekcjonować różne samochody modele najwięcej mam Hot-Wheels oraz mój ojciec ma sporo aut sportowych.

EWv4jAN.gif

M: Kiedy rozpoczęła się twoja przygoda z MTA oraz czemu serwer PRPG?
K: Moja przygoda z Mta rozpoczęła się, gdy miałem bodajże 10-11 lat i moim pierwszym takim serwerem był dobrze wszystkim znany Pylife, gdzie tam zacząłem regularnie grać aż do momentu zamknięcia serwisu następnie były oczywiście po drodze jakieś pseudole, ale dobrze ich nie wspominam, chociaż nabrałem większego doświadczenia dzięki nim. No i tak trafiłem tutaj w 2020 roku, na ProjectRPG pamiętam do dziś, jak grało na początku po 4-10, a nawet skoki były do 20 osób to były czasy!

M: Na serwerze masz przegrane ponad 2500 godzin, jak wspominasz ten okres?
K: Na serwerze posiadam przegrane niecałe 2655 godzin, uważam, że to fajna sumka, która się uzbierała przez ten okres i bardzo dobrze wspominam ten czas spędzony czy to ze znajomymi, czy na frakcjach.

M: Przynależysz obecnie do jakiejś frakcji? Jeśli nie, to do której chciałbyś przynależeć i dlaczego?
K: Na chwilę obecną nie należę do żadnej frakcji, ale chciałbym chętnie spróbować do SAPD, ale mam mieszane uczucia. Chciałbym czegoś nowego oczywiście spróbować, ale fajnie też wrócić do frakcji, w której się dużo spędzało czasu np. Do SARA.

M: Czy na serwerze masz jakieś marzenia i cele, do których ciągle dążysz?
K: Aktualnie już nie mam żadnych celów, do których mógłbym dążyć, bo to, co chciałem to miałem albo i mam już. Chociaż celem moim jest dążyć do braku dostawania kar, bo wiemy chyba, jak to jest z tymi karami.

M: Jak wygląda twój typowy dzień na Projekcie?
K: Mój typowy dzień na projekcie? Hmmm… można zacząć w sumie od tego, że wbijam na serwer i czekam i odbieram nagrodę dzienną następnie, gdy mam chęci idę robić zadania dzienne, chociaż teraz to rzadko się zdarza No i resztę lecę sobie pośmigać furką ze znajomymi lub w pojedynkę.

M: Jak oceniasz swój majątek względem przegranych godzin?
K: Mój majątek na taką ilość godzin można w sumie oceniać dobrze, chociaż jak wiemy, mogłoby być zawsze jeszcze lepiej i więcej!

jkN0a9L.gif

M: Skąd pomysł na taki nick?
K: Pomysł na nick nadszedł mi, gdy przypomniałem sobie jaki nick miałem na innych serwerach parę lat temu a tak, to gdy oglądałem film i zobaczyłem napis jakiś i skleiłem to i tak powstał nick.

M: Dzięki za poświęcony czas! Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Jasne, chciałbym Pozdrowić: @matryca @Szakal_ @Mixsu @Kacp3r @Sky @Wejperson @vertii @houdini @vercy oraz całą Administrację ProjectRPG i graczy😘

XGwBbve.png

SZYBKIE STRZAŁY:

M: Samochody czy Motocykle?
K: Zdecydowanie samochody.

M: Psy czy Koty?
K: kotki🥰

M: Cola czy Pepsi?
K: cola.

M: KFC czy McDonald?
K: McDonald.

M: Kutry czy Rybak?
K: Rybak.

M: Dzień czy Noc?
K: Noc.
XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie wywiadu, jak i poświęcony czas. Zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
KvUaivq.pngx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.