Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

-=KodaK=-

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KodakCK
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: Złe nadanie kary, nie noszenie okularów podczas pełnienia służby jako Moderator!
Data zdarzenia: 02.02.24
Dowody: Klip na którym rzekomo widać mój vdm który posiada copka.
Opis sytuacji: To co się dziś odwaliło to przechodzi ludzkie pojęcie.

A więc tak wyjechałem w stronę opuszczonego lotniska z lakiernika lv z nowiutkim lakierem, auto błyszczało jak psu jajca podziwiam nowe idealnie dobrane rgb z boku auta kręcąc kamerą myszki a tu nagle jakiś przykurcz w gumiokach stoi na moim pasie i się patrzy to dałem po hamulcach ale niestety nie wyhamowałem. Chłop ledwie się wygramolił spod auta i uciekł na tył szambiarki i nic nie napisał nawet sory a rozwalił cały zderzak w moim bolidzie. Fakt szambiarka była dobrze zaparkowana stały dwa koła na chodniku ale szambonurek powinien stać przynajmniej za szambiarką a nie na środku przeciwnego pasa niż szambiarka co będzie widać na niby klipie. Więc chciałbym by ktoś wyżej sprawdził to ala nagranie bo copka powinien mieć okulary z przerzutkami i przestane wierzyć w jakąś sprawiedliwość na tym serwie jeśli mu tą kare przyklepiecie. Tam jeden dzień to nie duża kara ale chodzi o sam fakt jej nadania 😆

Cześć, kara została nadana poprawnie. Ciekawie historie tworzysz które kompletnie nie zgadzają z prawdą na załączonym nagraniu: https://streamable.com/92nofa widać jak celowo robisz VDM, powinieneś zachować odstęp od przeszkody na drodze i bezpiecznie ją ominąć. Skoro masz wątpliwości co do nadania kary zawsze możesz apelować od niej na forum.

A na czyim pasie stoi przykurcz ślepy jesteś? to że mnie w lewo zarzuciło nic nie znaczy że specjalnie w niego wjechałem, jechałem prawidłowo swoim pasem podziwiałem sobie rgb mogło mnie zarzucić widać że na siłe prawko dane. Każda godzina bez prawka to 10k w plecy będziesz rekompensatę płacił za 24h mam nadzieje że cię Zebra ubezpieczyła xD

"Skoro masz wątpliwości co do nadania kary zawsze możesz apelować od niej na forum."

- Próbując cokolwiek wytłumaczyć na vc na giełdzie jak się tepnąłeś do mnie sam napisałeś że mogę skargę pisać.

A po drugie chyba świeżak jesteś bo nie wiesz że 95% apelacji o prawko to kara sama mija zanim łaskawie odpiszecie na nią.

Czyli jeśli ja bym wysłał klipa że gracz stał na moim pasie i uszkodził mi auto to też ja bym dostał kare? 

I tak wiadomo jak się to skończy najmniejszego sensu tu nie ma cokolwiek pisać rcon przyklepie już możecie się po pleckach poklepać.

Ostatnia moja kara za vdm była 3.5k h godzin temu ty nawet tyle godzin w grze nie masz a wystarczyło dać ostrzeżenie bym jeździł ostrożniej mimo wiedząc że dziś jest hh. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.