Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na [Montz_] - oskarżony przez [Hudii.]

Hudii.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Montz_
Data zdarzenia:  02.02.2025r
Opis zdarzenia:  Dziś, gdy wszedłem na serwer zobaczyłem,  iż mój Boxvile ID 28643 znajduję się na parkingu policyjnym z opisem "porzucenie". Zdziwiłem się zaistniałą sytuacją ponieważ, mój samochód stał zaparkowany pod moim domkiem w Las Colinas i nie był ruszany od długiego czasu. Proszę o wyjaśnienie  zaistniałej sytuacji przez oskarżonego pracownika z dowodami skąd zabierany był samochód. 
Dowody:  

mta-screen_2025-02-02_13-06-07.png

Witam z tej strony oskarżony pracownik Adept montz_ sytuacja wygląda nastepująco podczas gdy jeździłem jednostką holowniczą po ulicach San Andreas dostałem informacje że w dzielnicy Los santos zwanej Las Colinas stoją 2 pojazdy które znajdowały sie poza granicami domków które są tam postawione przyjeżdzając na miejsce zdarzenia podszedłem do pełnoprawnych pracowników naszej frakcji którzy już oczekiwali na przyjazd holowników po zapytaniu sie które auta są do odholowania został wskazany własnie o to ten pojazd zwany Boxvile po otrzymaniu takowej informacji momentalnie zostały podjęte czynności prowadzące do odholowania pojazdów na parking policyjny z powodem "porzucenie" oraz wystawiona cena wykupu 500$ posiadam SS jedynie z drugiego pojazdu który także został odholowany jest to sentienel ss nie został zrobiony poprzez natłok zgłoszeń o takowej godzienie jeśli faktycznie według pana pana auto było zaparkowane prawidłowo i nie wystawało poza granice domku co zostało wcześniej srpawdzone przez pełnoprawnych pracowników i nie stały na terenie posesji za zainstiałą sytuacje przepraszam i może sie pan do mnie zgłosić na serwerze po dane 500$ które musiał pan za to zapłacić na nastepny raz będe wiedział by mimo natłoku robić takowe SS wraz z granicami domku a panu również polecam zobaczyć takowe granice by nie dochodziło do takich sytuacji pozdrawiam Adept montz_

Sprawa dla mnie jest jednoznaczna, wszystkie 3 domki w dzielnicy Las Colinas należą do mnie,  jestem pełnoprawnym właścicielem całego obszaru domków i mogłem postawić sobie samochód tak jak chciałem, bo nikomu innemu to nie przeszkadzało. Zrozumiał bym sytuację gdyby któryś z domków należał do innego gracza, ale tak nie jest, wiec tym pojazdem nie powinniscie raczej sie zainteresować, nie ma tam przecież żadnej ulicy, tylko i wyłącznie 2 domki i przyczepa. Jak już wspomniałem wszystkie należą do mnie. Oczekuje na wypowiedzenie się kogoś z zarządu SARA i ewentualnie pełnoprawnego pracownika który kazał ci holować ten pojazd.  

@montz_ proszę byś na przyszłość zapoznał się z tematem granic prywatnych posiadłości jeśli do końca pewny nie jesteś czy pojazd stoi na posesji czy też po za nią. Z uwagi na przyznanie się pracownika do winy oraz zwrócenie kosztów pracownik otrzymuje upomnienie. Skargę przyjmuję i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.