Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - VI Gala między frakcyjna Blood Fight

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

yfL5qs8.png

informacje.png

Uszanowanie moim drogim czytelnikom, z tej strony Senior Reporter @Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj wraz z moim kolegą z redakcji, czyli Reporter @MrBeast przedstawię wam cały przebieg VI Gali między frakcyjnej Blood Fight oraz zaprezentuję wam wywiad z uczestnikiem, jak i organizatorką całej gali.

artykul.png

VI Gala między frakcyjna rozpoczęła się w niedzielę 19 stycznia o godzinie 18:00, w budynku federacji Blood Fight zebrały się wszystkie frakcje, tj. SARA, SATC, SAPD,  SAMD oraz SAFD. Wszystkie frakcje walczyły w formule 2vs2.

XGwBbve.png

Poniżej znajdziecie kartę walk wraz z punktacją z VI Gali walk między frakcyjnych.

SAPD (2) vs SATC 
SARA (2) vs SAFD 
SATC vs SAMD (1)
SAPD (2) vs SAFD 
SARA vs SATC (1)
SAMD vs SAFD (1)
SARA (2) vs SAPD 
SAMD (2) vs SARA 
SAFD vs SATC (2)
SAPD vs SAMD (2)

VI Galę walk między frakcyjnych wygrywa końcowo SAMD, zajmując pierwsze miejsce.

QTu1RjL.gif

XGwBbve.png

Natomiast teraz zapraszam was serdecznie do przeczytania wywiadu z główną organizatorką całej gali - @Livia.

KMsOqjH2_tGvTS3ILPOLTjWaemJfNh7vSn2g2fE8

K: @Kacp3r | L: @Livia

K: Hej, Senior Reporter @Kacp3r z Redakcji Project News, chciałabyś udzielić mi wywiadu związanego z ostatnią galą Między Frakcyjną?
L: 
Cześć! Z miłą chęcią odpowiem na zadane przez ciebie pytania.

K: Spodziewałaś się takich wyników?
L: 
Oczywiście, że nie. Jestem dumna z mojej byłej frakcji SAMD, gdy ja uczestniczyłam również w gali między frakcyjnej, również doszło do wygranej. Gratuluje również pozostałym frakcją za świetne wyniki.

K: Uważasz, że wszystko było zgodnie z zasadami?
L: 
Tak, wszystko było zgodnie z zasadami, zawsze znajdują się jakieś niedociągnięcia czy po prostu problemy z samą grą. Nie jest idealnie, lecz zawsze liczy się dobra zabawa oraz udana rywalizacja.

K: Jak sądzisz, gracze dobrze odebrali cały event, podobał im się on?
L: 
Jasne, wydaje mi się, że graczom bardzo spodobał się event. Jedyne zarzucenie do formy eventu była ilość zawodników, zamiast 3 vs 3 pojawiła się opcja 2 vs 2.

K: Jak sądzisz nagrody, które zostały przyznane dla zawodników, są dobrymi kwotami?
L: 
Nagrody są bardzo dobre, niezbyt planuje jakąkolwiek ich zmianę. Za wystąpienie zawodników, również otrzymują nagrodę wszyscy członkowie, co wydaje mi się sporą zachętą.

K: Kiedy planujecie kolejną edycję walk międzyfrakcyjnych?
L: 
Nie da się tego dokładnie określić, będzie w swoim czasie. Teraz mamy inne plany na gale.

K: Dziękuję ci za tą rozmowę!
L: 
Również dziękuję i z tego miejsca chciałabym pozdrowić mój cały biznes Blood Fight!

XGwBbve.png

Teraz zapraszam was do przeczytania wywiadu z uczestnikiem owej gali - Pracownikiem frakcji SATC @Nitzur.

KMsOqjH2_tGvTS3ILPOLTjWaemJfNh7vSn2g2fE8

K: @Kacp3r | N: @Nitzur

K: Hej, Senior Reporter Kacp3r z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu związanego z ostatnią galą Między Frakcyjną?
N: Witam, oczywiście że tak! 

K: Świetnie! Na samym początku opowiedz, w szeregach jakiej frakcji walczyłeś?
N: Walczyłem w szeregach frakcji SATC. Nie poszło nam najlepiej, ale również nie najgorzej patrząc na punktację frakcji SAFD.

K: Z jakimi frakcjami walczyłeś, łatwi przeciwnicy czy może jednak niekoniecznie?
N: Walczyłem z frakcjami SAPD i SAMD. Więcej frakcji sobie nie przypominam, przynajmniej nie tych, z którymi inni pracownicy walczyli. A przeciwnicy byli dosyć trudni. Tylko z jednej walki w naszej frakcji 2 osoby zostały i wtedy ja walczyłem.

K: Sądzisz, iż frakcja SAMD zasłużyła sobie jak najbardziej na wygraną, czy jednak nie?
N: Sądzę, że tak. Walczyli naprawdę dobrze a żeby wygrać z nimi, to jest nie lada wyzwanie.

K: Przygotowywałeś się w jakiś sposób do walki? Czy może jednak weszłeś na ring i zawalczyłeś bez żadnego większego przygotowania?
N: Nie przygotowywałem się. Skorzystałem z ruchów, które zapamiętałem podczas gry w fabułę gry GTA:SA.

K: Koledzy z frakcji dopingowali tobie? Czy może jednak byli po stronie innej frakcji?
N: Tak, dopingowali. Wszyscy walczący z frakcji mnie dopingowali, a ja ich.

K: Dziękuję ci bardzo za wywiad, życzę jeszcze lepszych wyników w kolejnych galach międzyfrakcyjnych
N: Również dziękuje ci za ów wywiad.

k1AwIr0.png

QTu1RjL.gif

Dziękuje serdecznie za przeczytanie artykułu z przebiegu VI Gali walk między frakcyjny federacji Blood Fight! Zachęcam was również do przeczytania innych treści naszej redakcji!

8eybfgF.png
Dla Redakcji Project News:

cLEwszx.pngimage0.png?ex=67a1e8dd&is=67a0975d&hm=fa67fec311943384171a66989e03e79dcc6bcb3aa005d003ee36527fdfee0422&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.