Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

>BetonoweJaJa<

Rekomendowane odpowiedzi

Login: patryk$
Nick oskarżonego: kjer0
Powód skargi: Nie słuszne nadanie kary, spowodowane tym, ze supporter poczuł władze
Data zdarzenia: 31.01.2025 około 30min po północy
Dowody; klip ma czarny ekran ale slyszalem ze kjer0 ma klipa to co mówiłem.otrzymałem informację że mogę zistać wyrzucony z serwera za hamowanie drogi czy coś podobnego  byłem zdenerwowany i powiedziałem że bardzo boje sie tego kicka i odszedlem stamtąd bo nie mam prawka to w sumie nic nie zrobilem po chwili otrzymałem mute za prowokacje  mimo  że moim celem nie było prowokowanie  kogokolwiek a jedyne wyrażenie swojego zdziwienia i obawy. Uważam że  kara była nie sluszna ponieważ  nie zamierzałem nikogo prowokować.

Chciałbym również  zwrócić uwagę na sposób działania supportera który nałożył mute. Moim zdaniem decyzja została podjęta pochopnie i bez dokładnego zrozumienia sytuacji. Nie otrzymałem ostrzeżenia ani wyjaśnienia dlaczego moje słowa zostały uznane za prowokacje. Moim zamiarem nie było prowokowanie kogokolwiek  a jedynie wyrażenie obawy dotyczącej możliwego kicka. Pozdrawiam <Betonowejaja>

Witaj. 

Kara, którą nadałem była jak najbardziej przemyślana. O ostrzeżeniu nie było mowy, ponieważ kara była skalowana. 

Miałem czas na przemyślenie. Od mojego pojawienia się na tym zgromadzeniu i napisania o odsunięciu pojazdów z drogi (wtedy mówiłeś w kółko "Grozisz mi? Grozisz mi?") do momentu utrzymania kary minęło kilka minut. Karę otrzymałeś za słowa, które wymieniłeś, aczkolwiek nie uwzględniłeś prowokujacego tonu wypowiedzi. 

Masz dobre info. Posiadam klipa pokazujące twoje zachowania. 

Twoja wypowiedź rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia i z karą jestem zgodny.

Mam jednak zastrzeżenia co do groźby ze strony supportera tj. "za utrudnianie rozgrywki polecicie z serwera". Nie powinno mieć to miejsca. Jeżeli członek administracji zauważyłby sytuacje, w której trzeba tak postąpić to po prostu tak by zrobił, bez tych niepotrzebnych wiadomości. Upominam, by w przyszłości tak nie robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.