Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z nowym pracownikiem SATC - Mateorytek

Nitzur

Rekomendowane odpowiedzi

H6BH7di.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Junior Reporter @Nitzur z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiejszy wywiad będzie z nowym pracownikiem frakcji San Andreas Transport Corporation @Mateorytek! Zapraszam do przeczytania.

LKZ38Vt.png

N: @Nitzur | M: @Mateorytek

N: Witam z tej strony Junior Reporter @Nitzur! Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Witam, tak z miłą chęcią.

N: Na początek opowiedz coś o sobie, aby czytający mógł Cię lepiej poznać.
M: Jestem Mateorytek, w wolnych chwilach lubię podwozić ludzi po całej mapie San Andreas. Pewnie część z was mogła mnie spotkać na swojej drodze.
Zawsze służę pomocą przy różnych pracach czy nawet podwózkach.

N: Dlaczego akurat frakcja San Andreas Transport Corporation?
M: Będąc szczerym, zawsze chciałem podwozić ludzi w różne miejsca, a frakcja SATC to oferuje.
Jestem nowy w tych sprawach, ale uważam to za fajną opcję, patrząc, że lubię służyć pomocą, jeździć po mapie San Andreas i pomagać jak jest taka potrzeba.

N: Jeżeli nie frakcja San Andreas Transport Corporation, to do jakiej frakcji byś dołączył?
M: Ciężko powiedzieć patrząc, że jestem nowy w tych sprawach, musiałbym się przekonać na własną rękę, jak praca w różnych frakcjach wygląda, ale jakbym miał strzelać to chyba SARA.

N: Co musisz robić jako pracownik frakcji San Andreas Transport Corporation?
M: Przede wszystkim podwozić graczy na wyznaczone przez nich miejsca i słuchać się przełożonych, co jest jak najbardziej oczywistą sprawą, zauważyłem w SATC, panuje pewna kultura pracy, co według mnie jest fajną rzeczą, więc zobaczymy jaki bagaż doświadczeń nabiorę w tej frakcji.

N: Jak oceniasz tę frakcję?
M: Trudno powiedzieć po pierwszych dniach pracy pełny obraz tego, będę mieć prawdopodobnie po pierwszym miesiącu bycia we frakcji, pożyjemy, zobaczymy, będąc szczerym.

GdifY8O.png

N: Jaka była historia twojego nicku?
M: Szczerze wymyślona na szybko zawsze grałem pod pseudonimem Mateoryt, co pewnie duża część graczy powinna już mnie kojarzyć pod tym nickiem.
A historia tego drugiego, to Mateo, czyli moje imię i dodatek ryt.

N: Jak rozpocząłeś grę na serwerze ProjectRPG?
M: Na serwerze rozpocząłem grę niedawno i się mega wkręciłem, naprawdę serwer jest bardzo fajny, daje dużo możliwości pod względem prac frakcji i innych rzeczy społeczność tego serwera jest naprawdę fajna, co tylko powoduje, że chce się grać.

N: Na serwerze masz przegrane 184 godziny. Jaki masz majątek oraz jaka rzecz jest najbardziej wartościowa w twoim majątku?
M: Szczerze mam dwie rzeczy, ale najdroższą z nich jest mój Sentinel Classic, dużo w niego włożyłem, co pewnie wpływa na jego wartość na rynku i dalej go ulepszam. Jestem ciekaw, ile takie cudo może być warte.

N: Czy masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
M: Myślałem na paroma rzeczami, ale pewnie znaleźć fajnych ludzi do różnych prac wspólnych na przykład drwal jest spoko opcją pod względem współpracy, zobaczymy, co czas przyniesie.

N: Dziękuje ci za udzielenie wywiadu, czy jest ktoś, kogo chciałbyś pozdrowić?
M: Pozdrawiam wszystkich graczy i widzimy się na serwerze, może akurat was będę podwoził w różne miejsca na mapie San Andreas, więc widzimy się w mojej taksówce. 😄

LzeRoub.png

Dzięki za przeczytanie wywiadu, mam nadzieję, że wam on się spodobał! Pozdrawiam, Junior Reporter @Nitzur.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Bq1EKuI.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.