Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kartun

alanisko67

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kubawalkosz
Nick oskarżonego: Kartun
Powód skargi: mut za nic
Data zdarzenia: 27.01.2025, godz. 17:35
Dowody: logi
Opis sytuacji:>> [182] Kartun: 3.1
ⓘ Zostałeś wyciszony na 6 godzin przez Kartun z powodem: Celowe prowokacje
Podczas pościgu udało mi się uciec Kartunowi, ponieważ nie potrafił on odpowiednio gonić . Po tym, wysłałem wiadomość prywatną do innego gracza, który był na DC i miał AFK, pisząc "3.1". Niestety, wiadomość ta została wysłana do Kartuna przez pomyłkę, choć miała być skierowana do innego gracza. Za to otrzymałem muta na 6 godzin za prowokację, co uważam za nieuzasadnione.

Uszanowanie, Supporter Kartun.

Wątpie abyś pisał tą "3:1" bez powodu akurat w momencie w którym nam uciekłeś, miałeś warna poprzednio za prowokacje a więc uważam że kara oraz jej długość jest odpowiednia.

9 minut temu, Kartun napisał:

Uszanowanie, Supporter Kartun.

Wątpie abyś pisał tą "3:1" bez powodu akurat w momencie w którym nam uciekłeś, miałeś warna poprzednio za prowokacje a więc uważam że kara oraz jej długość jest odpowiednia.

chciałem napisać do innej osoby, ale przez pomyłkę wysłałem wiadomość do Ciebie. Liczba 3.1 to nic poważnego, po prostu  Nie miało to na celu żadnej prowokacji.”

10 minut temu, Vortex*Kuba napisał:

chciałem napisać do innej osoby, ale przez pomyłkę wysłałem wiadomość do Ciebie. Liczba 3.1 to nic poważnego, po prostu  Nie miało to na celu żadnej prowokacji.”

Tak na pewno tak było, zwłaszcza że tak jak wyżej wymieniłem w chwili zgubienia pościgu napisałeś do mnie tą wiadomość. Miałeś warna tak jak wcześniej pisałem za prowokacje a więc nie rozumiem skąd twoje oburzenie. Grasz na serwerze nie od wczoraj, regulamin i zasady panujące na nim znasz.

4 minuty temu, Kartun napisał:

Tak na pewno tak było, zwłaszcza że tak jak wyżej wymieniłem w chwili zgubienia pościgu napisałeś do mnie tą wiadomość. Miałeś warna tak jak wcześniej pisałem za prowokacje a więc nie rozumiem skąd twoje oburzenie. Grasz na serwerze nie od wczoraj, regulamin i zasady panujące na nim znasz.

Powiem tyle: nie dostałem warna za ten 3.1. Numerek to jakaś zła liczba, czy jak? Bo nie wiem. Chciałem napisać do innego ziomka, a Ty mi dajesz muta!!

2 minuty temu, Vortex*Kuba napisał:

Powiem tyle: nie dostałem warna za ten 3.1. Numerek to jakaś zła liczba, czy jak? Bo nie wiem. Chciałem napisać do innego ziomka, a Ty mi dajesz muta!!

Kara według mnie została nadana słusznie, tyle ode mnie.

Sam nie wierze w tłumaczenia odnośnie pomyłki i napisania wiadomości do innego gracza, jednak nawet gdyby wykluczyć ten fakt i jeżeli wiadomość rzeczywiście była skierowana stricte do Kartuna, to nie uważam, by coś takiego było prowokacją. 

Panowie, bez przesady. Kara zostaje unieważniona a Supporter upomniany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.