Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nowe, nieznane osiedle - tuż przy oceanie!

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

rr6ZlFx.png

PWJnmF9.png

Witam, dzisiaj chciałbym zaprezentować Państwu spokojne, ciche osiedle - o którym istnieniu mało kto wie!

KJMeNzj.png

Na wstępne wspomnieć należy, iż osiedle to znajduje się tuż obok villi, na dzielnicy Verdant Bluffs w Los Santos i jest podzielone na 2 części.
Dokładna lokalizacja to teren, między tunelem a plażą i oceanem. Tak, mieszkańcy tej dzielnicy mają własną, odgrodzoną plażę, oraz molo!

GyHQdAA.gif

gpyLnIM.png
Zacznijmy od części, do której wjazd jest od strony centrum Los Santos. To właśnie tutaj, znajduję się zejście na plaże Los Santos.
Znajduję się tutaj pięć domów. Całość oświetlona jest przez ekologiczne pochodnie. Jest to cicha, spokojna dzielnica.

ejBPYuo.gif

gpyLnIM.png
Udało mi się przeprowadzić wywiad, z jednym z mieszkańców tego osiedla. Pan ten był bardzo miły i chętny do przeprowadzenia wywiadu.

gFIKSM3.png

R Senior Pressman @AlimentoS_YT        M - Mieszkaniec @Maciek.

R Witam, Senior Pressman AlimentoS_YT - Redakcja Lion News.

M - Witam, z tej strony Maciek, właściciel tego domu.

R - Czy mogę zadać Panu kilka pytań dotyczących tego osiedla?

M - Prosze, może Pan zadawać pytania, ja chętnie odpowiem.

R - Czy ten domek jest Pana własnością, czy wynajmowany?

M - Oczywiście, jest on moją własnością.

R - Pan tutaj mieszka sam, czy z na przykład rodziną?

M - Nie, mieszkam tutaj z moim kolegą Szymonem.

R - Jest Pan zadowolony z posiadania tego domku?

M -  Jak najbardziej, jest tu miło, cicho i przyjemnie.

R - Gdzie znajduję się Pana domek? Jest to dobra lokalizacja?

M - Mój domek znajduje się w Los Santos na dzielnicy Verdant Bluffs nad oceanem. Jest to dobra lokalizacja, ponieważ blisko znajduję się plaża, można się poopalać.

R - Czym zajmuje się Pan na co dzień?

M - Na co dzień ciężko pracuję na tartaku, mam tam najniższa krajową i jak widać stoi za mną ubogie auto.

R - Nie boi się Pan mieszkać tak blisko oceanu? 

M - Nie boję się mieszkać, ponieważ nie mam czego się tu bać.

R - Dziękuję bardzo za wywiad, chciałby Pan kogoś pozdrowić?

M - Tak, pozdrawiam mojego współlokatora Szymona, cały serwer i oczywiście Pana.

IisF3x8.png

gpyLnIM.png
KJMeNzj.png

Pora przejść do części drugiej tegoż osiedla. Różnica jest bardzo duża, ponieważ jest to tylko jeden, osobny domek.
Wjazd znajduję się przy tunelu, od południa. W przeciwieństwie do wcześniejszego osiedla tutaj nie ma dojścia na plażę.
Domek ten charakteryzuje się tym, że wystarczy chwila nieuwagi i można wpaść do oceanu, ponieważ znajduję się on praktycznie na oceanie.

66gyeQx.gif

gpyLnIM.png

A więc, dzielnica ta jest bardzo ciekawa. Jeśli wybierają się Państwo na wakacje na plażę w Los Santos, proszę się tam wybrać!
Gwarantuję Państwu niezapomniane wrażenia, oraz wspomnienia.

gpyLnIM.png

Autor: @AlimentoS_YT

Korekta: @gereq

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.