Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Veirdness

MrBeast

Rekomendowane odpowiedzi

AwjVg3k.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Trainee @MrBeast Redakcji Prasowej Project NewsMoim dzisiejszym gościem będzie @Veirdness. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

M: @MrBeast | V: @Veirdness

M: Witam, z tej strony Trainee @MrBeast Redakcji Prasowej Project NewsCzy chciałabyś udzielić mi wywiadu?
V: Cześć, z tej strony Veirdness. Oczywiście, chętnie udzielę Ci wywiadu.

M: Świetnie! Może przedstawisz się i opowiesz coś o sobie?
V: Mam na imię Natalia, a w grudniu zeszłego roku skończyłam 23 lata. Ukończyłam technikum o profilu hotelarskim. Interesuję się fotografią, podróżami oraz literaturą o tematyce psychologicznej i wojennej. Jestem osobą pomocną, empatyczną, ale potrafię być stanowcza i nie schodzić z obranego celu.

dycOxiV.gif

M: Brzmi ciekawie! Może chcesz opowiedzieć coś więcej o swoich zainteresowaniach?
V:
 Pewnie! Fotografią zaczęłam interesować się w 2015 roku. Moje pierwsze w cudzysłowie poważniejsze zdjęcia zaczęłam wykonywać telefonem. Ogromną przyjemność sprawia mi robienie zdjęć krajobrazów, burz, zachodów słońca, martwej natury oraz portretów. Książki psychologiczne zaczęłam czytać bardziej dla rozwoju osobistego, natomiast jeśli chodzi o wojenne, zawdzięczam to mojej polonistce, dzięki której polubiłam zagłębiać się w wątki historyczne.

M: Wspomniałaś o podróżach, jaki kierunek  jest Twoim wymarzonym?
V:
Ciężko wskazać jedno miejsce, ale gdybym miała wybrać, byłaby to Norwegia. Wybrałam ten kraj, ponieważ urzekł mnie swoim majestatycznym krajobrazem, a co za tym idzie moim małym marzeniem od dziecka, jest zobaczenie zorzy polarnej.

M: Wracając do tematów związanych z naszym serwerem, jak zaczęła Twoja przygoda tutaj?
V: Moja przygoda z ProjectRPG zaczęła się od momentu, w którym wraz z moimi znajomymi z konkurencyjnego serwera postanowiliśmy zobaczyć, co ten serwer ma do zaoferowania. Mój pierwszy samochód, na który zarobiłam, to było Elegy, pracując na pracy jako grzybiarz. Po zakupieniu pojazdu zrobiłam sobie długą przerwę, aczkolwiek za namową znajomych natchnęło mnie, żeby tutaj jeszcze wrócić.

2TLt47h.png

M: Jesteś graczem od kwietnia 2023 roku, jak oceniasz swój majątek i swoje pojazdy?
V: Podliczając swój majątek, wyszło mi, że łączna suma to okolice prawie 3kk. Przyznam szczerze, że ten wynik mnie zaskoczył, który osiągnęłam przez ten czas. W mojej aktualnej kolekcji znajdują się pojazdy takie jak: FCR-900, Sanchez SM, Feltzer STR, Sultan SB-1, Perennial Sedan, Alpha VR-4 Aero I, Merit Sport i Comet.

M: Czy są rzeczy, które chciałabyś zmienić w tym serwerze?
V:
 Uważam, że nie, bo serwer sam w sobie ma już wielki potencjał tylko jest niedoceniany.

M: Co serwer wniósł do Twojego życia?
V:
 Przede wszystkim nowe znajomości, wartościowe osoby, które mam wokół siebie, z którymi mogę spędzić czas w grze, jak i poza nią.

SgyGBHC.png

M: Czy chciałabyś dołączyć w najbliższym czasie (lub dalszym) do jakiejkolwiek frakcji lub biznesu?
 V: Myślałam nad tym, żeby dołączyć do jakiejś frakcji lub biznesu, jednakże są to na razie odległe plany.

M: To na koniec, czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
V: Oczywiście, chciałabym serdecznie pozdrowić Ciebie, wszystkich czytających ten skromny wywiad i całą Redakcję Prasową Project News.

M: Dziękuję za przeprowadzenie z Tobą wywiadu, życzę miłego dnia.
V: Również dziękuję i do następnego!

XGwBbve.png

SZYBKIE STRZAŁY

M: Dzień czy Noc?
V: Zdecydowanie noc.

M: Psy czy Koty?
V: Koty.

M: Książka czy Audiobook?
V: Książka.

M: Lato czy Zima?
V: Zima.

M: Słone czy Słodkie?
V: Słone.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę i do zobaczenia w następnych artykułach bądź wywiadach!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

undefined_-_Imgur_2_webp.515c25188c3db6dd3c8a4c047631a829xanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.