Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na frakcję SARA

Zixonik

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa wątku: Skarga na frakcję SARA

Treść wątku: Odholowanie pojazdu spod pracy

Login: Zixonik

Nick: Zixonik

Data zdarzenia: 22.01.2025r.

Opis sytuacji: Dnia 22/01/2025 w okolicach godziny przed 21 zaparkowałem pojazd na parkingu należącym do pracy grzybiarza, po wykonaniu zadania zbioru 400 sztuk grzyba wróciłem na parking i zauważyłem, że mój pojazd został odholowany przez gracza na parking policyjny. Zdziwiłem sie ponieważ cały czas byłem aktywny a samochód był zaparkowany prawidłowo. Po dotarciu taxi na parking policyjny jeszcze większe było moje zdziwienie gdy w panelu odbioru samochodu powodem odholowania było tzw. ''porzucenie pojazdu''. Uważam że nie słusznie został on odholowany i oczekuje zwrotu pieniędzy za wyciągnięcie pojazdu za kwotę 500$. Z moich obliczeń wynika, że zalogowałem się na serwer o godzinie 20:16, dojazd spod bazy organizacji do pracy grzybiarza bez postojów tym pojazdem zajmuje max 5 minut, czyli maksymalnie o godzinie 20:25 zacząłem pracować i mój samochód stał zaparkowany. Pojazd został odholowany o godzinie 20:47 podczas gdy ja pracowałem. 

Świadkowie: brak 

Dowody: nie posiadam ss zaparkowanego pojazdu 

mta-screen_2025-01-22_21-18-14.png

mta-screen_2025-01-22_21-18-08.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.