Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na copka

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: @copka
Powód skargi: Niesluszne ukaranie na discordzie serwerowym karą wyciszenia (przerwy)
Data zdarzenia: dzisiaj
Dowody:  są w logach dc, moge podesłać ss który wysłałem na discordzie pv, lub forum. w razie czego zdjęcie, oraz screenshot co wysłałem mam w galerii na telefonie, więc mogę udostępnić jeśli będzie odpowiedź od wyższej rangi.
Opis sytuacji: Witam! Dzisiaj z racji iż nie miałem co robić wysłałem zdjęcie masła które miało nazwe "Ewa", z tekstem: @Sky ty musiales sie starac a ja mam zebre za 2.50zł w sklepie wtf",  i zostałem ukarany za "Prowokacje, obraza" myślę że takie coś nie jest prowokujące, ani obrazą wysłałem to w formie żartu ponieważ administratorka rcon zebra, ma na imie Ewa, więc nie rozumiem za co dostałem wyżej wymienioną kare, liczę na odpowiedź w stosunku do skargi, i w miare uczciwą, a nie bronienie sie jakimiś róznymi wymówkami, że mogło to kogoś obrazić, myśle że nikt na tym nie ucierpiał, skoro Sky to olał, więc ponieważ podchodzę do tego z szacunkiem oraz z tym że kara nie jest słuszna.

Cześć, wracając do tej sprawy kara została nadana słusznie twoje zdanie było prowokacyjne i obraźliwe, nawet jeśli nie miało to być twoim zamiarem. Treść twojej wiadomości jest odbierana jako wyśmiewanie lub krytyka, twój dobór słów oraz żart z Zebry lekceważy ją. Nawet jeśli Sky nie zareagował od razu, administracja musi reagować gdy jest łamany regulamin(złamałeś podpunkt dotyczący zachowania kultury wypowiedzi). Podsumowując twoje słowa są odbierane prowokacyjnie oraz obrażająco, nawet jeśli miał to być żart. Kara za takie zachowanie jest uzasadniona na długość jej wpłynęła również twoja bogata lista kar. Chciałbym zakończyć tę sprawę i nie będę się już dalej wypowiadał w tej kwestii.

35 minut temu, copka napisał:

Cześć, wracając do tej sprawy kara została nadana słusznie twoje zdanie było prowokacyjne i obraźliwe, nawet jeśli nie miało to być twoim zamiarem. Treść twojej wiadomości jest postrzegana jako wyśmiewanie lub krytyka, twój dobór słów oraz żart z Zebry lekceważy ją.

W jakim stopniu było to prowokacyjne oraz obraźliwe? Nie sądzę żeby w jakikolwiek sposób kogoś to obrażało, skoro to było zdjęcie masła z napisem "Ewa", nie było to według mnie obraźliwe, nie żartuje z Zebry, wiem że jest to osoba ważna dla serwera, pozatym po co miałbym żartować z Zebry? Bez sensowne wytłumaczenie wysłałem to tylko w formie żartu a ty uznajesz to od razu jako obraze i prowokacje?

W dniu 21.01.2025 o 17:50, AxoBlue napisał:

wysłałem to w formie żartu

W dniu 21.01.2025 o 20:51, AxoBlue napisał:

nie żartuje z Zebry, wiem że jest to osoba ważna dla serwera, pozatym po co miałbym żartować z Zebry

No to żartujesz czy nie, bo co nowe zdanie to inna wersja. Za głupie żarty są kary. Jeszcze żeby to faktycznie było zabawne, ale było żenujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.