Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Organizacja Kamikaze

_yumisu_

Rekomendowane odpowiedzi

17373545264926277399137316802918.png.3abc8b7add95f61ff7c4cd96fb00ad20.pnggj91dcQ.png
mSu4qkK.png

Witajcie, z tej strony Trainee @_yumisu_ z Redakcji Project News. Chciałbym wam po krótce przedstawić organizację "Kamikaze". Przeprowadzę wywiad z dwiema najważniejszymi na ten moment osobami w organizacji. Zapraszam do przeczytania.
artykul.png

Organizacja Kamikaze to organizacja, która ma już blisko 3 lata. Jej założycielem jest @xHamster, który ze względu na duży natłok innych obowiązków zrezygnował z prowadzenia organizacji i po trzech innych osobach posada lidera padła na gracza o nicku: @Kubacki_PL. Organizacja posiada własną bazę w samym sercu Los Santos oraz sporo ciekawych pojazdów. Organizacja liczy kilkadziesiąt osób, ale o tym więcej dowiecie się w wywiadzie z @xHamster oraz @Kubacki_PL.
Gzqqb1L.png

Y: @_yumisu_  |  K: @Kubacki_PL

Y: Dzień dobry, z tej strony Trainee @_yumisu_ z Redakcji Project News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu? 
K: Dzień dobry, jasne, że tak.

Y: Skąd pomysł na taką, a nie inną nazwę organizacji?
K: Szczerze mówiąc, nigdy się nad tym nie zastanawiałem, taka została od początku istnienia.

Y:  Co planujesz robić dalej z organizacją?
K: Planuję ją w miarę możliwości rozwijać oraz prowadzić jak najlepiej.

Y: Czy posiadacie bazę na swoje pojazdy organizacyjne? Jeśli tak to gdzie?
K: Tak posiadamy bazę na pojazdy, jest to kaplica / kościół w Los Santos na dzielnicy Jefferson.

Y: Jak długo jesteś na posadzie lidera organizacji?
 K: Liderem organizacji jestem od 8 czerwca 2024.

Y: Czy macie w swojej organizacji członków frakcji?
K: Tak posiadamy wśród członków organizacji pracowników frakcji.

Y: Organizujecie jakieś eventy organizacyjne?
K: Czasami zdarza się organizować konkursy oraz eventy.

Y: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Pozdrawiam całą organizację Kamikaze całą frakcję SARA oraz Administrację serwera.

XGwBbve.png?format=webp&quality=lossless

Y: @_yumisu_ | X: @xHamster

Y: Dzień dobry, z tej strony Trainee @_yumisu_ z Redakcji Project News.  Masz chwilkę na udzielenie wywiadu?
X: Witam. Oczywiście, że tak.

YIle czasu jesteś w organizacji?
X: W organizacji jestem w zasadzie od samego początku, bo to ja jestem jej założycielem.

YCzy twoja pozycja w organizacji należy do najcięższych?
X: Moja pozycja oczywiście nie należy do ciężkich, gdyż jestem już emerytem w niej, co zaświadcza o tym ranga Dziadek Chomik.

YCzy masz jakieś pojazdy przepisane do organizacji?
X: Posiadam swoje pojazdy, ale żadnego nie przepisałem. Natomiast mam w planach zmianę tego.

YCzym się zajmujesz w organizacji, masz jakieś przypisane czynności?
X: Jeśli chodzi o czynności, to nie mam już żadnych.

YIle posiadacie osób oraz aut?
X: W organizacji jest blisko 50 osób oraz kilkanaście różnorakich pojazdów.

YCzy posiadacie black listę?
X: Prawdopodobnie jak w każdej organizacji, frakcji i biznesie jest czarna lista (czyt. BL), my również ją posiadamy, nie wiadomo, na kogo się trafi i czy nie będzie tylko rozwalać za każdym razem pojazdów. Lider przekazuje też te informacje innym liderom innych organizacji o tym fakcie, że jest to organizacyjny szkodnik.

YOde mnie to tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić? 
X: Jasne. Chciałbym pozdrowić na wstępie najpierw @Kubacki_PL wraz z całym zarządem organizacji oraz członkami organizacji. Następnie pozdrawiam serdecznie cały biznes Project News na czele z @xanny oraz @SirHugel. Pozdrawiam członków administracji, członków innych biznesów na czele z liderami @LastoAkaRudy, @Livia, @kepuszek, @HymelJadwiga, @Kawaii, @Wejperson - z niektórymi jest świetna współpraca. Pozdrawiam jeszcze opiekunów @Zebra, @Mario92, @Tubas oraz @Suzannee, a także graczy serwera oraz czytelników naszych materiałów.
AUVKk2o.png

2inxsYC.png

imfCHHM.png

rQRvcj7.png

8eybfgF.png

zVYrcYO.png   mH1y3CN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.