Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na pracownika S1mplus777_

huh

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick oskarżonego/nych: S1mplus777_
  • Data oraz godzina zajścia incydentu: 19.01.2025 około 3 minuty po północy
  • Opis sytuacji: Strażak o nicku S1mplus777_ błędnie odegrał zabezpieczenie urazu jakim jest złamanie otwarte prawej ręki - nie zabezpieczył kości wystającej, a jedynie przyłożył szynę kramera do ramienia (nawet bez żadnego odegrania jej uformowana? lol...) - dodatkowo, ów strażak błędnie odegrał zabezpieczenie urazu ciała obcego jakim był pręt wbity w lewym udzie (które jak wiemy jest mocno ukrwione) - odegrał, że WYCIĄGA ów pręt szybkim ruchem CZEGO NIE WOLNO, gdyż jak wiemy ciało obce potrafi tamować masywny krwotok, a jego wyciągniecie z rany powoduje eskalacje urazu i starał się zatamować krwotok gazami - co się nie udało (logiczne..). Ogólny RolePlay ów strażaka uważam za ZBYT NISKI.
  • Dowody odnośnie sprawy: (ssy)
  • Proponowana kara: Według waszego wewnętrznego systemu karania, odpowiednią kare wybierzcie.
  • Coś od siebie: Oczekuje na wyjaśnienie sprawy i ukaranie pracownika. A jeśli chodzi o to, czemu osoba trzecia pisze skargę zamiast uczestnika, to jako przyjaciel osoby odgrywającej poszkodowanego poprosił mnie on o napisanie za niego ów skargi.

ss-skarga-3.png

ss-skarga-2.png

ss-skarga-1.png

2 minuty temu, huh napisał:
  • Nick oskarżonego/nych: S1mplus777_
  • Data oraz godzina zajścia incydentu: 19.01.2025 około 3 minuty po północy
  • Opis sytuacji: Strażak o nicku S1mplus777_ błędnie odegrał zabezpieczenie urazu jakim jest złamanie otwarte prawej ręki - nie zabezpieczył kości wystającej, a jedynie przyłożył szynę kramera do ramienia (nawet bez żadnego odegrania jej uformowana? lol...) - dodatkowo, ów strażak błędnie odegrał zabezpieczenie urazu ciała obcego jakim był pręt wbity w lewym udzie (które jak wiemy jest mocno ukrwione) - odegrał, że WYCIĄGA ów pręt szybkim ruchem CZEGO NIE WOLNO, gdyż jak wiemy ciało obce potrafi tamować masywny krwotok, a jego wyciągniecie z rany powoduje eskalacje urazu i starał się zatamować krwotok gazami - co się nie udało (logiczne..). Ogólny RolePlay ów strażaka uważam za ZBYT NISKI.
  • Dowody odnośnie sprawy: (ssy)
  • Proponowana kara: Według waszego wewnętrznego systemu karania, odpowiednią kare wybierzcie.
  • Coś od siebie: Oczekuje na wyjaśnienie sprawy i ukaranie pracownika. A jeśli chodzi o to, czemu osoba trzecia pisze skargę zamiast uczestnika, to jako przyjaciel osoby odgrywającej poszkodowanego poprosił mnie on o napisanie za niego ów skargi.

ss-skarga-3.png

ss-skarga-2.png

ss-skarga-1.png

mta-screen_2025-01-19_00-03-08.png

mta-screen_2025-01-19_00-03-03.png

mta-screen_2025-01-18_23-58-19.png

Sytuacja wygladała tak ze gracz KoMplik miał BFZ wykonywalismy RKO a Nudy997 zajmował się graczem montz_ doszło do zamiany poniewaz BFZ oraz poprosił go o uzycie defibrylatora wiec się zamienilismy poszkodowanymi Nudy przy zamianie powiedził mi o kilku małych urazach spytałem sie montza jakie są  to urazy powiedział mi ze zadrapanie na twarzy rana uda wiec zacząłem udzielac pomocy gdy skonczyłem chciałem się spytac czy jeszcze coś poszkodowany posiada cos (jako uraz) a pozniej nagle pisze na pv ze ma pret wbity w tetnice to mu wyjalem wpret (wiem to było nieodpowiedzialna decyzja ktorą podjalem) oraz zabezepieczylem opatrunkami 

Witaj @huh,
Dziękujemy za nadesłanie skargi na naszego pracownika.

Zgodnie ze standardami, pracownik otrzyma odpowiednią karę, czyli w tym przypadku minus oraz ponowne przeszkolenie. Skargę przyjmuję oraz zamykam!

Pozdrawiam
Reiji_Sakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

podpisreiji.png.36b639ab1c4ca89b82bf1da52f5e9f42.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.