Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Młodszym Organizatorem Stachu_999 z Posorants Group

Nitzur

Rekomendowane odpowiedzi

TG9AWnt.png

mSu4qkK.png

Witam! Z tej strony Trainee @Nitzur z Redakcji Prasowej Project NewsGościem dzisiejszego wywiadu będzie Młodszy Organizator @Stachu_999 z Posorants Group! Zapraszam do czytania.

LKZ38Vt.png

N: @Nitzur | S: @Stachu_999

N: Witam, z tej strony Trainee @Nitzur z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Cześć, z tej strony Młodszy Organizator z biznesu Posorants Group. Pewnie, że chciałbym.

N: Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie, aby czytający mógł cię lepiej poznać.
S: Witam, jestem Stachu, w tym roku kończę 17 lat. Interesuję się wyścigami i konkurencjami samochodowymi różnego rodzaju, są nimi: wyścigi samochodów turystycznych, sportowych, wrak race a konkurencję takie jak derby i rock crawling. Na serwerze lubię robić pościgi policyjne, wymyślać akcje RP oraz je odgrywać.

N: Jak zaczęła się twoja przygoda z platformą MTA oraz z serwerem ProjectRPG?
S: Przygoda zaczęła się zupełnie niespodziewanie, mój znajomy poinformował mnie, że w tej grze i na serwerze ProjectPRG gra osoba, za którą nie przepadaliśmy, chcieliśmy tę osobę trochę podenerwować i poprzeszkadzać. Finalnie spodobał nam się serwer, zostaliśmy na nim i przebiliśmy tę osobę pod każdym możliwym względem.

N: Skąd pomysł na taki nick?
S: Długo nad nim myślałem, gdyż stary nick mi się po prostu znudził, denerwowało mnie, jak ludzie zdrabniają moje imię, co budziło kilka nieprzyjemnych wspomnień i było dużo podróbek tego nicku. Nazwa nicku Stachu_999 od razu wskazuje jakiego zdrobnienia ludzie mają używać, nick składa się też z 3 cyfr, które nie oznaczają nic, zostały zapożyczone z nicku mojego kolegi.

N: Czy posiadasz cele na serwerze ProjectRPG?
S: Pewnie! Jednym z celi jest uzbieranie pieniędzy na kupno jakiegoś fajnego auta przykładowo drugiego Buffalo Challenger TFT tylko w kolorze czarnym i secie kobaltowym lub lodowym. Następnym jest zrobienie największego i najdłuższego pościgu na serwerze, zdaje sobie sprawę, że sam tego nie zrobię, ale od czego ma się przyjaciół.

N: Na ten moment masz przegrane ponad 1288 godzin na serwerze, na ile wyceniasz swój majątek oraz jakie auto jest najciekawsze w twojej kolekcji?
S: Myślę, że mój majątek wynosi około 3kk, może i to nie jest dużo na tyle godzin gry, ale nie tryharduje w prace dorywcze. Ciężko wybrać auto ulubione, gdy się lubi dwa, każde ma swoje plusy i minusy.

N: Czy jest coś, co nie podoba ci się na serwerze ProjectRPG i chciałbyś to zmienić?
S: Na pewno chciałbym zmienić V-Max w pojeździe Huntley, aby jechał szybciej, gdyż jest to SUV, a jedzie o wiele wolniej niż przykładowo sandking, który jest typową terenówką. Fajnie, gdyby dodano kilka nowych animacji oraz aby z niektórymi można było się poruszać np. /podaje /rece2.

YSPnEDq.gif

N: Jakie są Twoje zadania lub obowiązki jako pracownik Posorants Group? Co skłoniło cię do napisania podania?
S: Do napisania podania skłoniła mnie moja chęć w odgrywaniu RP, bardzo lubiłem odgrywać RP na serwerze, ale ten biznes pomógł połączyć pasję z korzyścią, bo za każdą akcję jesteśmy wynagradzani pieniędzmi. Moimi obowiązkami jest przede wszystkim wyrobienie narzuconej normy 240 minut w ciągu 2 tygodni oraz umiejętności takie jak współpraca w grupie i kultura osobista.

N: Jak ogólnie oceniasz ten biznes?
S: Naprawdę solidne 9/10, ponieważ brakuje nam jeszcze aktualizacji, na które długo czekamy.

N: Jeśli nie biznes Posorants Group, to do jakiego innego biznesu chciałbyś dołączyć?
S: Myślę, że nie ma chyba takiego biznesu. Myślałem kiedyś nad utworzeniem własnego, ale doszedłem do wniosku, że dopóki nie jestem nikim ważnym na serwerze, mogę sobie o takim tylko pomarzyć,
dodając do tego zapał osób odpowiedzialnych za tworzenie takich biznesów, to są to „marzenia ściętej głowy”.

N: Bardzo ci dziękuję za udzielenie mi wywiadu, Ostatnim pytaniem, które chce zadać to pytanie, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Oczywiście, chciałbym pozdrowić @zbroja102 @nelbo_62 @M3frannek @raszko4321_ @Passeratti.B5 @Robo_ @Camper @SpeedShift999 i cały biznes Posorants Group.
XGwBbve.png
Dziękuje za przeczytanie wywiadu, mam nadzieję, że Wam się on spodobał. Obyśmy się spotkali w następnym artykule. Pozdrawiam, Trainee Nitzur.
8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
spacer.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.