Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gash

Mlodyy.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 38122
Login: LordMilek1014_
Nick oskarżonego: Gash
Powód skargi: Oszustwo na tunerze
Data zdarzenia: 15.01.2025
Dowody: logi  https://imgur.com/a/O3SugNZ
Opis sytuacji: Przyjechałem na tuning wizualny do gracza Gash i poprosiłem go o zamontowanie następujących rzeczy Progi (1036), Felgi Classic (1077), Wydech (1037), Przedni zderzak (1171), Tylny zderzak (1149) gracz napisał, że nie może dodać wszystkiego na raz i musi robić to po kolei. Wiedziałem, że można ale pomyślałem, że może on czegoś nie ogarnia. Zacząłem akceptować wymiany nie patrząc na cenę jednak po czasie zorientowałem się, że coś jest nie tak więc nie zaakceptowałem ostatniej rzeczy czyli progów podziękowałem i odjechałem.  Następnie wszystko sprawdziłem i cena którą powinienem zapłacić (bez dopy) wynosi 13.800$ (jeśli ceny na forum są aktualne) jednak zostałem oszukany i straciłem 25k.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/KcyJA0S

Dostane PKT. Aczkolwiek odpowiem ci szybciej niż administracja.

Gash może zakładać części jak chce i na ile % chce, jeśli to zaakceptujesz to już twoja decyzja.

W tym przypadku zaakcpetowałeś wiec nie masz co pisać skargi na niego, bo już zaakceptowałeś i zgodziłeś się na montowanie części w taki sposób, choć wiedziałeś, że mógł zakładać wszystkie części na raz. Tyle ode mnie i PLS bez PKT.

Tuner zamontował Ci części o które prosiłeś, widziałeś co akceptujesz więc nie widzę tu żadnego oszustwa.

Z maksymalną doliczką tunera wychodzi 16560 tak jak Gash napisał, nie jest możliwe abyś stracił 25k

Aczkolwiek sprawę skonsultuje z ARCON, aby sprawdzili dokładnie logi z tego co widzę chodzi o pojazd elegy.

Niestety ceny w poradniku, którym się sugerowałem nie są aktualne, tak wygląda realna kwota bez doli tych części:

8,000$ Montaż Przedni zderzak (1171)

5,500$ Montaż Tylny zderzak (1149)

3,600$ Montaż Wydech (1037)

4,000$ Montaż Classic (1077)

+ ew doli tunera niewielka i wtedy wychodzi 25k bez problemu

Skarge uważam za odrzuconą, co do poradnika to musi arcon zaktualizowac bo z poziomu administratora nie posiadam do takich rzeczy dostępu. Zostanie to zgłoszone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.