Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

smacznychleb.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Login: smacznychleb
Nick oskarżonego: Themost
Powód skargi: Bezsensowne nadanie warna
Data zdarzenia: 11.01.2025
Dowody: https://streamable.com/132l2i
Opis sytuacji: Jechałem sobie drogą Queens w San Fierro, kiedy zauważyłem jednostkę SAPD kontrolującą innego gracza. Postanowiłem pojeździć obok nich, nie stwarzając żadnego zagrożenia. Zaznaczam, że w okolicy nie było tłumu graczy.

Jak się później dowiedziałem, otrzymałem warna, ponieważ kadet rzekomo został wyrzucony w powietrze na 10 metrów w momencie, gdy przejeżdżałem obok nich. Uważam jednak, że to kadet powinien zachować ostrożność, wchodząc na jezdnię. Skąd mogłem wiedzieć, że teraz będzie wchodził na jezdznie? W moje ocenie sytuacja nie była spowodowana moją winą.

W materiale 0:07 widać jak kadet wchodzi na jezdnie potem kolejny raz to robi w 0:18.

<< [83] Themost: tak, bo kolege wywaliło na 10 metrów do góry

Witam, z tej strony supporter Themost.

Jak widać na Twoim nagraniu, przejechałeś bardzo blisko funkcjonariusza, który wtedy wykonywał działania na graczu. W wyniku Twojego nieudolnego manewru omijania wyrzuciło go na 30 metrów w przód i 10 metrów do góry, co spotkało się z warnem, gdyż wziąłem pod uwagę fakt, iż mógł to być jakiegoś rodzaju lag.  Dodatkowo, radiowóz był ustawiony prawidłowo i należało ominąć go nieco większym łukiem, aby uniknąć tego typu sytuację, co więcej stwarzałeś zagrożenie swoją jazdą po dwóch pasach.

4 minuty temu, Themost napisał:

Witam, z tej strony supporter Themost.

Jak widać na Twoim nagraniu, przejechałeś bardzo blisko funkcjonariusza, który wtedy wykonywał działania na graczu. W wyniku Twojego nieudolnego manewru omijania wyrzuciło go na 30 metrów w przód i 10 metrów do góry, co spotkało się z warnem, gdyż wziąłem pod uwagę fakt, iż mógł to być jakiegoś rodzaju lag.  Dodatkowo, radiowóz był ustawiony prawidłowo i należało ominąć go nieco większym łukiem, aby uniknąć tego typu sytuację, co więcej stwarzałeś zagrożenie swoją jazdą po dwóch pasach.

Nie wiem, kogo nazywasz nieudolnym. Nawet nie próbowałem go omijać, bo nie spodziewałem się, że wyjdzie na ulicę. Ja mam zgadywać, kiedy funkcjonariusz zdecyduje się wejść na jezdnię? On również powinien zachować ostrożność, zanim w ogóle pojawi się na drodze. Co masz na myśli, mówiąc, że stwarzałem zagrożenie jazdą po dwóch pasach? Chodzi o to, że jednym kołem w niektórych momentach byłem na obu pasach, czy o to, że zawracałem na środku drogi? Jeśli o to drugie, to tym powinna zająć się twoja frakcja, a nie administracja.

To funkcjonariusz wychodząc na jezdnie powinien upewnić się, że nikt się po niej nie porusza i jest bezpieczny. W tym przypadku wtargnął na ulice jak gdyby nic. Jak widać na nagraniu nastąpił efekt desynchronizacji, w której to u gracza z funkcjonariuszem nie było kontaktu.

Jako, iż zakończyło się na ostrzeżeniu w tym przypadku i nie została nadana kara czasowa - Upominam @Themost by wziąć w/w sprawy pod uwagę rozpatrując ewentualne nadanie kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.