Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Drutozz

FemboyLover

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 53028
Login: Angelovesyou
Nick oskarżonego: Drutozz
Powód skargi: Nie oddanie Raty za FCR w wysokości 120k na czas wyznaczony w umowie.
Data zdarzenia: data transakcji to 03.01.2025
Dowody: Logi w postaci /pm
Opis sytuacji: Umówiłem się z graczem na sprzedaż fcr za 200k oraz 120k w rate którą miał spłacić w okresie 7 dni. Gracz zapewniał mnie że na spokojnie do tego czasu to spłaci ale jednak żaden przelew nie przyszedł na moje konto z jego strony. Cały zapis umowy jest na /pm na serwerze oraz wiadomość w której się zgadza na nią.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.dfd3daf483ecb2032dd8d76af104f659.png

Mogę dogadać się że odda mi tą FCR a ja mu z powrotem 200k bo jak widzę jego zaangażowanie w oddaniu tej kasy to wątpie że cokolwiek z tego wyjdzie. Jeszcze mogę dodać że gracz ostatni raz był widziany na serwerze 03.01.2025 czyli tego dnia co była wymiana. Ani razu nie pokusił się żeby wbić na serwer i chwile zarobić na spłatę raty. image.png.97f2f319a24c707f21f56c224b329603.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.