Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Klocuosg

Julc1a

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15300
Login: Julc1a
Nick oskarżonego: Klocuosg
Powód skargi: Oszustwo handlu
Data zdarzenia: 06.01.2025

Dowody: 

•  << [106] Klocuosg: mam 6 perkow 
  •  >> [106] Klocuosg: po ile 
  • << [106] Klocuosg: 8k sztuka ale za 6 mozemy zrobic taniej 
  • >> [106] Klocuosg: tanie czyli 
  • << [106] Klocuosg: 35k za 6szt 
  • >> [106] Klocuosg: a coś mniej? 
  • >> [106] Klocuosg: 32k? 
  • << [106] Klocuosg: 5800 wychodzi za jednego wiec mysle ze to git cena, 35k za wszystkie 6 nizej niestety nie

Opis sytuacji: Wysyłałam na og, że kupię jakieś gruzy, manane, perka itp. Gracz odezwał się do mnie, że ma 6 perków. Po dogadaniu się postanowiłam kupić to 6 za 35k, ale gracz mnie oszukał i otrzymałam jedynie 5. Nie chciał na serwerze się dogadać, nie czuł się winny. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  

Spoiler

image.png.cbeb984423dc103dbfd0328fc93d5dc0.png

Jestem teraz na telefonie, nie mam jak ściągnąć czatu z gry, pomyliłem się napisałem 6, jak koleżanka podjechała na giełdę widziała ile stoi samochód i jeszcze pod biurem PISAŁA JA WEZMĘ 2 A KOLEGA 3 bo przyjechała z kolegą więc kupiła ja sprzedałem i tyle w temacie i winny się nie czuję bo widziała przy transakcji ile jest samochodów dodanych i ową transakcje zaakceptowala 🙂

Było dużo samochodów, pisałeś cały czas 6 i ciągle myślałam, że o takiej ilości aut piszesz ja pisząc o tym, że wezmę 3 a kolega 2 mogłam się pomylić, ponieważ jak widzisz na klawiaturze są to cyfry obok siebie. Ty pisałeś o 6 w kilku wiadomościach. Czekam na odpowiedź administracji. (Cena miała wynosić 5800 za jednego) 🙂

Też mogłem się pomylić , liczba 5 jest też obok 6, gracz widział ile stało samochódow ponieważ stały obok siebie w równym rzędzie i sama widziała ile było dodanych do oferty w biurze po czym transakcja została zaakceptowana, plus tak jak mówię było pisane ja wezmę 2 a kolega 3 więc 5 samochodów czyli się wszystko zgadza, nie czuję się winny robisz drame o jakieś gowno samochód gdzie sama widziałaś ile stalo i ile było dodanych do transakcji. Nie czuję się winny i kończę ten temat bo to nie ma sensu 😄

Umawialiście się 5,800$ za jednego perka, więc powinno ich być w wymianie 6. 

@Klocuosg - masz 24 godziny na przekazanie perka, bądź przelanie 5,800$ bezpośrednio do gracza, lub przez bank na UID 15300
@Julc1a - na przyszłość, przed zaakceptowaniem wymiany, sprawdzaj w pełni jej zawartość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.