Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na iczowski

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Na starcie dodaję  punkt z regulaminu, aby oszczędzić czas wielmożnemu Panu supporterowi.

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Login: Kamcio.
Nick oskarżonego: iczowski
Powód skargi: Bezpodstawne punkty na forum.
Data zdarzenia: 04.02.2021 14:04
Dowody: https://imgur.com/nVrkmf7
Opis sytuacji: Gracz miał problem ze strzałami z wydechu. Ktoś(również dostał punkty XDDDD) mu odpisał, żeby samochód strzelał musi mieć min. 950pkt. To jest wgl hit roku i zarazem komedia jak można warnować za pomoc komuś ? On mu nie odpisał jakiejś głupoty tylko POMÓGŁ. Wracając do mojego postu za który zostałem ukarany(wklejam ss). Prostym tokiem myślenia, poleciłem mu tunera u którego sam robiłem program, dostałem 1k pkt i nie mam żadnego problemu ze strzałami. Owszem złamałem punkt w regulaminie co do możliwości wypowiedzi, ale według mnie słuszna pomoc dla gracza nie powinna być karana, zwłaszcza, że na niektóre sprawy trzeba czekać z odpowiedzią od administracji tygodniami. Wy supporterzy zamiast zająć się pomaganiem karacie gracz za takie bzdety. Rozumiem gdybym ja albo gracz który również starał się pomóc napisalibyśmy jakąś głupotę, ale człowieku my wyjaśniliśmy oraz pomogliśmy z problemem bo administracja do tej pory nie raczyła zainteresować się tym błędem(https://imgur.com/GKaHmuf). Weźcie ogarnijcie trochę tych supporterów bo jak do dawania ostrzeżeń za post który pomógł w rozwiązaniu problemu, ale złamał punkt regulaminu dt. wypowiedzi bo administracja nie raczy pomóc to są pierwsi, ale rano na serwerze nawet jak jest 2 supporterów przy 30 graczach na rozpatrzenie reporta trzeba czekać 30 minut to gdzie wtedy jesteście supporterzy oprócz tego, że na duty ? Zamiast dawać punkty naciągane lepiej ten czas poświęć na pomoc innym i odpowiedz takiemu graczowi żeby nie musiał czekać na pomoc 3 tygodnie albo więcej no chyba, że pomoże mu gracz który zostanie ukarany za brak możliwości wypowiedzi XDD

W sumie to i tak odrzucicie, ale przynajmniej mogłem powiedzieć prawdę co sądzę o podobnych sytuacjach i o czasie oczekiwania na uzyskanie pomocy od administracji. 

§ 3

W wątku wypowiadać może się tylko i wyłącznie autor oraz administracja.   

Czyli mam rozumieć, że jak ktoś ma problem to musi sobie odpowiedzieć sam lub czekać na rozwiązanie 2 mięsiace? Dobrze to interpretuje? Jeśli tak popraw mnie. 

2 godziny temu, Kamcio. napisał:

§ 3

W wątku wypowiadać może się tylko i wyłącznie autor oraz administracja.   

Czyli mam rozumieć, że jak ktoś ma problem to musi sobie odpowiedzieć sam lub czekać na rozwiązanie 2 mięsiace? Dobrze to interpretuje? Jeśli tak popraw mnie. 

No najwyraźniej tak to wygląda, taki jest regulamin więc się do niego stosuje.

1 godzinę temu, iczowski napisał:

No najwyraźniej tak to wygląda, taki jest regulamin więc się do niego stosuje.

Proste zacznij Ty pomagać, nie będą musieli gracze tego robić i nie będziesz musiał egzekwować kar. Od czegoś w końcu masz tą ciepłą posadkę, nie tylko dla wyglądu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.