Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zmiana hasła

czaruus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj gdy zalozylem konto na forum, chcialem je od razu zsynchronizowac z serwerem zeby kupic byc moze premium wieczorem i wpisywalem rozne kombinacje hasel, nie dzialala zadna pisalo ze dane nie prawidlowe wiec zmienilem sobie haslo na serwerze pod f5 tam w zabezpieczenia czy ustawienia i potem znowu probowalem zsynchronizowac i haslo nadal niby nie dzialalo, wiec wyszedlem z serwera zeby wejsc jeszcze raz bo pomyslalem zmiana hasla to moze tak trzeba, po chwili gdy probowalem wejsc haslo na ktore zmienilem nie dzialalo i do teraz nie dziala na serwerze przez co nie moge grac, klikalem ze nie pamietam hasla ale nie mozna odzyskac inaczej konta niz zsynchronizowac konta z forum, a tego nie moglem zrobic ale nie wiem moge jakos udowodnic nie wiem mailem tam chyba sie podawalo przy logowaniu albo np ile mam godzin przegranych albo czymkolwiek ze to moje konto, nawet po adresie ip mozecie sprawdzic, ze na konto nie logowal sie nikt z innego adresu ip. Z gory dzieki za odpowiedz :)

W synchronizacji wpisujesz login i hasło z serwera. Jeżeli zmieniłeś hasło na serwerze to to nowe hasło powinno zostać wpisane do formularza na https://projectrpg.pl/synchronizacja.
Sprawdź ponownie czy dobrze wpisujesz to nowe hasło, czy nie masz przypadkiem przełączonej klawiatury systemowej (Win+Spacja lub Ctrl+Shift) oraz czy nie masz włączonego Caps locka.

Gdyby nic z tych rzeczy nie pomogło, skontaktuj się ze mną w wiadomości prywatnej na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.