Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga no JahMatus

Maro86

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <23642>
Login: <Maro86>
Nick oskarżonego: <JahMatus>
Powód skargi: <oszustwo na aucie>
Data zdarzenia: <1godzina 1.05 04.01.2025>
Dowody: <image.png?ex=6779cbdd&is=67787a5d&hm=36f2e4de584c31f2f89372eae3930f760224719d0b1f666557328b25abf314db&>image.png?ex=6779ccc9&is=67787b49&hm=81a30108895231f7b17b2484af0d0145c76311b039632fb8135eca18ad35c583&
Opis sytuacji: <Witam chciałem kupic perka gracza JuhMatus wystawionego na gieldzie posiadajacego tune a grasz dal do wymiany czystego perka co nawet na oczy go nie widzialem prosze o odmiane albo oddanie 35k>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <> [86] JahMatus: informuje o skardze>

prosze o przedstawienie mi nagrania dowodowego gdzie ja komus sprzedaje auto.

po drugie podobno administracja nie bierze udzialu kto zawyza cene na geldzie.

po trzecie pytalem admina nie musze zwracac komus pieniedzy skoro ktos kupil auto.image.png.e00a89fe04476a14123f8468e3029886.png

10 minut temu, reezen napisał:

Tak jak poinformowałem Cię wyżej - pojazd jest znacznie zawyżony. Jeżeli nie dokonasz odmiany w ciągu 24 godzin, to zostaniesz zbanowany.

szanowny adminie, za co mam oddawac kase? za sprzedawanie auto normalnie to raz?

a drugi dlaczego piszesz o zawyzaniu skoro mozna podobno? image.png.35fac0d50058f4bd75aa351c2b0cb143.png

11 minut temu, reezen napisał:

Tak jak poinformowałem Cię wyżej - pojazd jest znacznie zawyżony. Jeżeli nie dokonasz odmiany w ciągu 24 godzin, to zostaniesz zbanowany.

a po trzecie prosilbym o nagranie dowodowe jak niby kogos oszukalem ze sprzedalem auto normalnie...

14 minut temu, reezen napisał:

a i takie pytanie czemu usuwa pan wiadomosci i zmienia tekst? 

bo gracz Maro straszyl mnie w grze na voice ale nie nagralem ze ma kolegow w administracji i dostane bana i tak nawet jesli sprzedalem normalnie. Bo sprzedaje normalnie auta. wiec troche dziwnie panie adminie. wiec czekam na odpowiedz i dowody w postaci nagrania i jak pisze lub mowie.

15 minut temu, reezen napisał:

image.webp

Logicznym jest, iż w przypadku znacznego zawyżenia ceny pojazdu, będziemy interweniować. Sprzedałeś pojazd, który jest warty 5k za 35k - jest to zbyt duża różnica do przepuszczenia. Tutaj już nie chodzi o oszustwo, a o same zawyżenie ceny - jest to psucie gospodarki. Co do usunięcia wiadomości - doszło do konsultacji z innym administratorem, który dał mi do zrozumienia, iż moja odpowiedź jest zbędna. Nie mam zamiaru z Tobą dalej dyskutować - masz 24 godziny na dokonanie odmian, oraz wyrównanie transakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.